Arkadaşlar Bende İ5 4460 İşlemci Var biostan çekirdek ayarları 4 çekirdek olunca oyunumda fps düşüklüğü ve sürekli donmalar oluyor 2 çekirdeğe alınca droplar geçiyor nedeni ne olabilir işlemcide bir sıkıntı var mıdırı sizce
yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum ANAKARTIM H81Bios update yaptınız mı ?
BİOS DATE 09 17 20 VERSİON 04.06.05windows arama kısmana ( çalıştır ) yazıp aratın, ardından gelen sekmedeki arama çubuğuna ( dxdiag ) yazın. çıkan sayfada bios sürümü ve işletim sisteminizi bildirin bakalım güncelliğine.
2014 çıkışlı baya eski bir işlemci kullanıyorsunuz, 4 çekirdek performansını etkiliyor olabilir. o yüzden 2 çekirdek de stabil çalışıyordur.
Anakartin tam marka modeli nedir ?yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum ANAKARTIM H81
https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/Business/H81MK/HelpDesk_BIOS/Anakartin tam marka modeli nedir ?
BİOS DATE 09 17 20 VERSİON 04.06.05
yeni pc için bütçem yok fiyatlar ortada ekran kartıyla işlemci düşünüyorum 4 k civari bütçeanakartınız destekliyor ama piyasada sıfır i7 4790k 2500tl'den başlıyor, 2 elde ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem. sistem eski zaten sisteme bütçe ayıracaksanız güncel yeni sistem almanız daha yararlı olur.
4k butce varsayeni pc için bütçem yok fiyatlar ortada ekran kartıyla işlemci düşünüyorum 4 k civari bütçe
anakart değiştireceksem ramleri falanda değiştirmem gerek ve ekran kartıda alamıyorum amaç üst düzey bi sistem değil zaten ortalama4k butce varsa
İ5 10400 (Uhd 630) 3200₺
H410 Anakart 1100₺
4300e adam gibi olsun
Ekran kartı islemcinin icinde Uhd 630anakart değiştireceksem ramleri falanda değiştirmem gerek ve ekran kartıda alamıyorum amaç üst düzey bi sistem değil zaten ortalama
anladm peki sence i7 4790k ve gtx 1050 ti ile mi daha yüksek performans alırım yoksa senin önerdiğin ile miEkran kartı islemcinin icinde Uhd 630
Enazindan 2. El almaktansa 0 al
500 liraya 8gb DDR4 ram satılıyor.
Tepeler gibi kullan
Bios güncellemesi mevcut. Bı yapin bakalım sonra konuşuruz
dosyayı flaşa atıp boottan mı yapıcamBios güncellemesi mevcut. Bı yapin bakalım sonra konuşuruz
Evet. Biosta sekme vardır zaten onun üzerinden yapabilirsin.dosyayı flaşa atıp boottan mı yapıcam
HOCAM boot kısmında flashla ilgili bir şey gözükmüyor ve yanlış yaparsam pc gider diyorlarEvet. Biosta sekme vardır zaten onun üzerinden yapabilirsin.
Rehber için :