İşlemci Çok Isınıyor

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Merhabalar İşlemcinin Termal Macununu Değiştim fakat çıkarırken Alt ayakları kırdım fakat geri bi şekilde oturturdum eskisi gibi oldu ama fanidir taktım ama onu tam ayarlıyamadım oyunlarda 95 derecelerde kapanıyor 99 bile oluyor onu nasıl tam işlemcinin üzerine getirebilirim fanı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Merhabalar İşlemcinin Termal Macununu Değiştim fakat çıkarırken Alt ayakları kırdım fakat geri bi şekilde oturturdum eskisi gibi oldu ama fanidir taktım ama onu tam ayarlıyamadım oyunlarda 95 derecelerde kapanıyor 99 bile oluyor onu nasıl tam işlemcinin üzerine getirebilirim fanı
Tekrar söküp takmayı dene

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba yakları kırdıysanız yeni bir stok soğutucu alın i5 750 eski bir işlemci anakart soğutucuları ucuz olur .. Bu sıcak havalarda o şekilde zorlamayın sistemi, zarar verirsiniz

KS

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Merhaba yakları kırdıysanız yeni bir stok soğutucu alın i5 750 eski bir işlemci anakart soğutucuları ucuz olur .. Bu sıcak havalarda o şekilde zorlamayın sistemi, zarar verirsiniz
Tamam hocam teşekkürler

KS

MortalX1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Hocam 775 pin işlemci fanı uyarmı benim işlemciye

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam 775 pin işlemci fanı uyarmı benim işlemciye
Merhaba iş gereği bazen giremiyorum foruma bu aralar, gelelim dediğiniz fana elinizde ki stok fanın aynısından bulup alabilirsiniz, öteki türlü universal alıyorsanız :
"Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066, AMD AM2/AM3/AM4/FM1/FM2, 4pin PWM Fanlı" bu ifadede bir fan alabilirsiniz uyumlu olduğu anakart modelleri yazılı zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri