öneriniz nedir hocamDeğil.
bence gerek yok buradan bakabilrisinizArkadaşlar 5600x işlemciden ryzen 7 5700x e geçmek mantıklı mı? önerileriniz nelerdir?
bütçeniz varsa ekran karıtnızda iyi ise ryzen 7 5800x3d öneririmöneriniz nedir hocam
teşekkür ederim hocam sizin önerileriniz nedir peki msi gaming plus max b450 anakartım rtx 3070 suprim x erkan kartım mevcutbence gerek yok buradan bakabilrisiniz
bütçeniz varsa ekran karıtnızda iyi ise ryzen 7 5800x3d öneririm
dediğim gibi performans içi gayet güzel bi işlemci amd ryzen 5 5600x ama iyisi olarak amd ryzen 7 5800x3d daha iyi olur biraz pahalı amateşekkür ederim hocam sizin önerileriniz nedir peki msi gaming plus max b450 anakartım rtx 3070 suprim x erkan kartım mevcut
hocam fiyat çok ya eksideyim şu anbence gerek yok buradan bakabilrisiniz
bütçeniz varsa ekran karıtnızda iyi ise ryzen 7 5800x3d öneririm
evet fiyat olarak pahalı 2700 e alıcı buldum 5600x için ederi nedir satmaya kalksamdediğim gibi performans içi gayet güzel bi işlemci amd ryzen 5 5600x ama iyisi olarak amd ryzen 7 5800x3d daha iyi olur biraz pahalı ama
hocam gerek yok ozaman almanıza neden değiştirmek istiyorsunuz gayet güzel bir işlemcihocam fiyat çok ya eksideyim şu an
evet fiyat olarak pahalı 2700 e alıcı buldum 5600x için ederi nedir satmaya kalksam
hocam daha üst bir işlemciye geçmek istedim o da 5800x3d pahalı o fiyatahocam gerek yok ozaman almanıza neden değiştirmek istiyorsunuz gayet güzel bir işlemci
aynen gerek yok bence güzel işlemcin var daha çok performans istiyorsan ya 5800 veya ryzen 9hocam daha üst bir işlemciye geçmek istedim o da 5800x3d pahalı o fiyata
teşkkürler hocam ağzına sağlıkaynen gerek yok bence güzel işlemcin var daha çok performans istiyorsan ya 5800 veya ryzen 9
rica ederim ne demek iyi forumlar dilerimteşkkürler hocam ağzına sağlık
5700x değil de 5800x3D ve ya 5900x mantıklı olurArkadaşlar 5600x işlemciden ryzen 7 5700x e geçmek mantıklı mı? önerileriniz nelerdir?
hocam 5700x bence mantıklı çünkü hem ucuz hem ısınmıyor hemde çok performans farkı yok tabi render yapmıycaksanızhocam fiyat çok ya eksideyim şu an
evet fiyat olarak pahalı 2700 e alıcı buldum 5600x için ederi nedir satmaya kalksam
oyun ve yayın odaklı oynuyorumhocam 5700x bence mantıklı çünkü hem ucuz hem ısınmıyor hemde çok performans farkı yok tabi render yapmıycaksanız
hocam mantıksız demedik 5600x ten ona geçmesi mantıksızhocam 5700x bence mantıklı çünkü hem ucuz hem ısınmıyor hemde çok performans farkı yok tabi render yapmıycaksanız
5700x için olumlu yorumlar çokhocam mantıksız demedik 5600x ten ona geçmesi mantıksız
gerek yok yani
değmez hocam bence almayın karşılaştırma videolarını izleyin5600x e 2800 veriyorlar satıp almaya değer mi
oyun ve yayın odaklı oynuyorum
siz bilirisiniz hocam ryzen 5 5600x de yorumu çok5700x için olumlu yorumlar çok
kullanıyorum zaten boşa masraf etmeye gerek yok olduğun yerde say mı diyorsunuzdeğmez hocam bence almayın karşılaştırma videolarını izleyin
siz bilirisiniz hocam ryzen 5 5600x de yorumu çok
aynen öyle boş yere para vermenize gerek yok onun yerine biriktirin ryzen 7 5800x3d alınkullanıyorum zaten boşa masraf etmeye gerek yok olduğun yerde say mı diyorsunuz