İşlemci Değişimi Sonrası Monitör Hoparlörü Ses Simgesinde Çıkmıyor

yagizzeness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar, bilgisayarıma yeni işlemci taktırdım, her şey normal fakat ses kısmında sesi kulaklıktan monitöre verecekken sıkıntı yaşıyorum. Sadece kulaklık gözüküyor ses simgemde. Eskiden monitörde gözüküyordu. extra birşey yapmadım sadece dediğim gibi bilgisayarımı söktüm ve bilgisayarcıma götürdüm getirdim sonra tekrar kurdum ve bu sorunla karşılaştım Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Ses aktaran kablo ile monitör bağlantısını doğru yaptıysanız driver eksik demektir o yüzden ses alamayabilirsiniz. Görseldeki pencerede Monitör gözükmüyorsa driver kurulumu eksik demektir.

ses.png

KS

yagizzeness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ses aktaran kablo ile monitör bağlantısını doğru yaptıysanız driver eksik demektir o yüzden ses alamayabilirsiniz. Görseldeki pencerede Monitör gözükmüyorsa driver kurulumu eksik demektir.

Ekli dosyayı görüntüle 40196
ama işlemci takılmadan önce gayet normal kullanıyordum işlemci takıldıktan sonra oldu ve bu menüye nerden bakacağım ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Denetim masasına girin oradan Donanım ve Ses yazısına tıklayın sonra ses aygıtlarını yönete tıklayın açılır.

ses1.png

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Teşşekkür ederim driver olarak ne indirmem gerekiyor
Başlat-çalıştır- Aygıt yöneticisine tıklayın oradaki ses ve monitör kısımlarında soru işareti varsa üzerine sağ tıklayıp aygıtı otomatik güncelle yapın driver yüklenir. Olmuyorsa manuel olarak marka ve modele göre manuel kurulum yapılıcak.

aygıt.png

KS

yagizzeness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu şekilde gözüküyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    69 KB · Görüntüleme: 11