sistem özelliklerini atabilir misinRyzen 7 5800x aldım anakartım Asrock a320m hdv ama ekran gelmiyor. Sıfır kutusu yeni açılmış MSİ a320m pro anakart ile denedim yine aynı sorun.. (PSU 600watt) Birde ürün orjinal mi nasıl anlayabilirim?
pc açılmıyormuş bios a nasıl girsinHocam bios güncellemeniz lazım. Guncelledikten sonra düzelir
İkinci bir bilgisayar dan anakartinin güncel biosunu USB ye kuracak onu kasaya takacak güncelleyecek. Görüntü olmasa da biosa girebilirpc açılmıyormuş bios a nasıl girsin
o işlemciye b550 gibi bir anakart gerekli anakart yanarHocam bios güncellemeniz lazım. Guncelledikten sonra düzelir
Evet orası biraz saçma olmuş. 90w destekliyor anakart bu işlemci 105w çekiyor tam yük altında büyük ihtimalle kapanır PC. Ya da işlemciden kisacako işlemciye b550 gibi bir anakart gerekli anakart yanar
16 gb ram 1050ti 1tb nvmesistem özelliklerini atabilir misin
Reis düğmeye basıyorum kasayı açıyorum fanlar yavaş dönüyor ve ekran gelmiyor. Eski işlemcim r5 3400g takınca sorunsuz açılıyorHocam bios güncellemeniz lazım. Guncelledikten sonra düzelir
Anakart almayı düşünüyorumda korktuğum şey acaba işlemcide mi sıkıntı var kargosu falan sağlamdı ürünü sıfır aldım.o işlemciye b550 gibi bir anakart gerekli anakart yanar
Hocam anakartin yetersiz ondan kaynaklı olabilir. Ekran kartın var mı ?16 gb ram 1050ti 1tb nvme
Reis düğmeye basıyorum kasayı açıyorum fanlar yavaş dönüyor ve ekran gelmiyor. Eski işlemcim r5 3400g takınca sorunsuz açılıyor
Anakart almayı düşünüyorumda korktuğum şey acaba işlemcide mi sıkıntı var kargosu falan sağlamdı ürünü sıfır aldım.
AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz 4.7GHz 36MB AM4 105W - PttAVM.com - 2024
AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz 4.7GHz 36MB AM4 105W İşlemci uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Gtx 1050tiHocam anakartin yetersiz ondan kaynaklı olabilir. Ekran kartın var mı ?