Işlemci Değiştim PC Ye Güç Gelmiyor

emircoco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben gigabyte b450m s2h anakartına ryzen 5 5600x satın aldım güncelleme yapmadan taktım kasa çalıştı ekran gelmedi eski işlemci amd ryzen 5 3000 serisini geri taktım bu sefer kasaya hiç bir şekilde güç gelmedi ne denediysem güç gelmiyor kasaya ne yapmalıyım rica etsem yardımcı olur musunuz bios resetledim kabloların hepsini çekip bekleyip taktım sorun nedir sizce şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,785
ben gigabyte b450m s2h anakartına ryzen 5 5600x satın aldım güncelleme yapmadan taktım kasa çalıştı ekran gelmedi eski işlemci amd ryzen 5 3000 serisini geri taktım bu sefer kasaya hiç bir şekilde güç gelmedi ne denediysem güç gelmiyor kasaya ne yapmalıyım rica etsem yardımcı olur musunuz bios resetledim kabloların hepsini çekip bekleyip taktım sorun nedir sizce şimdiden herkese teşekkür ederim.
Statik biriktirmiş olabilirsin psunun şalterini kapat ve açma tuşuna 5 saniye bas

KS

emircoco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kral arkadaş PC yi tamirciye götürdü yamultmuşsun işlemciyi demiş ama işlemciyi kontrol ettiğimde öyle bir şey yoktu sanırım biraz sıkıntıya girmiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri