işlemci kullanımı oyunda

ardangm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam arkadaşlar bi sorum olucaktı çok uzun zamandırda bu devam ediyor şimdi ben gta5 oynuyorum windows 10 64bit hiçbir takılma kasma vb olmuyor rahat rahat oynuyorum fakat sistemi windows7 geçirdiğimde oyunda kasma yok ama sürekl takılmalar oluyor şehirde mesela takılma komasına giriyor yukardan bakıyorum pc hiç zorlanmıyor bişeyi fark ettim windows 10 da işlemci kullanımı tam yani pc işlemciyi ful güce kadar kullanıyor fakat windows 7 de kullanmıyor mesela windows 10 da oynarken  işlemci %95 lere çıkıyor çok hızlı giderken fakat windows7 de denedim 200 üstüne çıktım oyunda işlemciye baktım %75 %85 zar zor oldu yani yakın zamanda yeni pc aldım şuan bu pc de win 10 kullanıyordum sıktı çok karışık falan win7 geçtim sorun hala devam ediyor bayağı araştırdım fakat çözüm olmadı yani sorun windows 7 de oyunlarda işlemciyi tam güçte kullanmıyor windows 10 da tam güçte kullanıyor sizce napmamız gerekiyor ?  :blush:

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Win 10 dan şikayetin nedir ? Eğer win 10 problem yoksa onu kullan en stabil çalışan ve güncel sürüm o ve oyunlara daha optimize. Her zaman sistem özellikleri yettiğince güncel sürüm kullan. Bu tüm yazılımlar için geçerli zamanla alışırsın aslında karmaşık değil :)

KS

ardangm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Win 10 dan şikayetin nedir ? Eğer win 10 problem yoksa onu kullan en stabil çalışan ve güncel sürüm o ve oyunlara daha optimize. Her zaman sistem özellikleri yettiğince güncel sürüm kullan. Bu tüm yazılımlar için geçerli zamanla alışırsın aslında karmaşık değil :)

Windows10 güzel fakat windows7 kadar hızlı değil ::)indows7 çok stabil rahat çalışan bir işletim sistemi win7 de gta5 1dk da giriyorsa win10 da 5dk arada büyük fark var şimdi windows10 dayım gta5 veya başka oyunlarda işlemciyi %100 bi şekilde tam performans kullana biliyorum windows7 bilgisayarın gücünü sana tam güçte vermiyor %75 kadarında veriyor neyse win10 kalalım ypck bişi yk :)

Quadro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güç seçeneklerinden geçerli profil için gelişmiş seçeneklerden işlemci kullanımını arttırabilirsin eğer en yüksek ayarda değilse.

KS

ardangm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Quadro' Alıntı:
Güç seçeneklerinden geçerli profil için gelişmiş seçeneklerden işlemci kullanımını arttırabilirsin eğer en yüksek ayarda değilse.

Dediğin yeri pek anlayamadım baktım ama dediğine göre bi bölüm göremedim detaylı söylermisin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri