İşlemci Öneri ?

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşlar anakartım gigabyte b365m h , rtx 3060 ekran kartı almayı düşünüyorum, şu anki işlemcim Intel i5 9400f , bana darboğaz yapar dediler , lakin anakartım çok yeni değil o yüzden daboğaz yapmayacak ve anakartımla uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar anakartım gigabyte b365m h , rtx 3060 ekran kartı almayı düşünüyorum, şu anki işlemcim Intel i5 9400f , bana darboğaz yapar dediler , lakin anakartım çok yeni değil o yüzden daboğaz yapmayacak ve anakartımla uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz ?
i5 9600k alabilirsiniz ama soğutucu almanız lazım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bütçen nedir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
sistem 1 DDR5 intel + nvidia

sistem 2 DDR5 komple intel

sistem 3 DDR4 komple amd

hangisini tercih ederseniz edin bu sistemlere islemci sogutucusu alirsaniz cok guzel olur isterseniz uygun fiyatli iyi performans veren bir urun atabilirim

Valla çok güzel olur hocam beklerim

Son düzenleme:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
hocam @mstfens61 yatarsam diye erkenden yaziyorum tavsiyem sistem 1 i ozellestirip alman olurdu.
ozellestirme:
1)rami 2x yapip 32 gbye yukseltirim
2)ssd wd green 1tb yaparim
3)sivi soguutmada 1ST PLAYER THUNDERSTORM TS3 ekleyip tek elden alir gecerdim ugrasmak istemezsen

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam @mstfens61 yatarsam diye erkenden yaziyorum tavsiyem sistem 1 i ozellestirip alman olurdu.
ozellestirme:
1)rami 2x yapip 32 gbye yukseltirim
2)ssd wd green 1tb yaparim
3)sivi soguutmada 1ST PLAYER THUNDERSTORM TS3 ekleyip tek elden alir gecerdim ugrasmak istemezsen
Çok teşekkür ederim kral , çok sağol valla söylediklerini dikkate alacağım, bakayım olmadı alabilirim bu sistemi, tekrardan çok teşekkür ederim

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Çok teşekkür ederim kral , çok sağol valla söylediklerini dikkate alacağım, bakayım olmadı alabilirim bu sistemi, tekrardan çok teşekkür ederim
rica ederim hocam ne demek. senin birkac konuna daha yazmıstım bı sıkıntı mı oldu acaba sıstemınde yoksa yenı sıstem alma ve upgrade arasında kararsız mı kaldın

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
rica ederim hocam ne demek. senin birkac konuna daha yazmıstım bı sıkıntı mı oldu acaba sıstemınde yoksa yenı sıstem alma ve upgrade arasında kararsız mı kaldın
Ya hocam normalde parça değişimin yapacaktım ama benim sistemdeki her şey çok eski olduğu için yeni sistem almaya karar verdim , bu sistemimde bir sıkıntı yoktu format attım formattan sonra droplar takılmalar FPS düşüşleri yaşamaya başladım saçma bir şekilde her şey de güncel yani bir türlü çözemedim bu sorunu Maalesef

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Ya hocam normalde parça değişimin yapacaktım ama benim sistemdeki her şey çok eski olduğu için yeni sistem almaya karar verdim , bu sistemimde bir sıkıntı yoktu format attım formattan sonra droplar takılmalar FPS düşüşleri yaşamaya başladım saçma bir şekilde her şey de güncel yani bir türlü çözemedim bu sorunu Maalesef
hocam eskı sıstemını sahıbındende parcaları aratarak pıyasadan bıraz ucuza koyarsan cabukl satabılırsın. sonucta oogrencı kardeslerımız var butcesı dusuk sıstem toplayanlar cokca var. winwin olur hem senın hem onlar icin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri