ryzen 5 5600g için bir f/p işlemci soğutucu lazım öneriler?
Alınmaz Deep Cool AG400 Almak Daha Mantıklı![]()
SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
5600G için fazla gelir hocam.![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al geç hocam aylardır kullanıyorum her türlü oyunuda oynuyorum. 57 dereceyi daha geçtiğini görmedim. Çok güzel bir ürün
ryzen 5 5600g için bir f/p işlemci soğutucu lazım öneriler?
Haklısın hocamda ben memnun olduğum için önerdim bütçen varsa alınır yani güzel ürün5600G için fazla gelir hocam.
yüksek ihtimal bunu alacağım öneri için teşekkürler![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al geç hocam aylardır kullanıyorum her türlü oyunuda oynuyorum. 57 dereceyi daha geçtiğini görmedim. Çok güzel bir ürün
Not: işlemcim 5600x
Yardımcı olabildiysem sevindim şimdiden hayırlısı olsun tavsiyem ekran kartını ve ramlerini çıkartıp takmaya çalış.yüksek ihtimal bunu alacağım öneri için teşekkürler