İşlemci̇ Uyumu

oguzbysl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sevgili Abilerim kardeşlerim merhabalar Uzun Uğraşlar sorunu laptopuma uygun işlemciyi bulmakta zorluk çekiyorum benim sistemime ait uygun c p u nedir yardımlarını bekliyorum ( Yükseltme Yapma gereksiz olur demeyin lütfen sadece uğraşmak istiyorum metın2 gibi basit bir oyunda donmalar kasmalar yaşıyorum Ram yükseltmesi olucak 8 gb cıkarıcam

MARKA: HP G62 4 Gb Ram

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30.6 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66 KB · Görüntüleme: 10
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27.5 KB · Görüntüleme: 9

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Sevgili Abilerim kardeşlerim merhabalar Uzun Uğraşlar sorunu laptopuma uygun işlemciyi bulmakta zorluk çekiyorum benim sistemime ait uygun c p u nedir yardımlarını bekliyorum ( Yükseltme Yapma gereksiz olur demeyin lütfen sadece uğraşmak istiyorum metın2 gibi basit bir oyunda donmalar kasmalar yaşıyorum Ram yükseltmesi olucak 8 gb cıkarıcam

Mainbord a gir ss at

KS

oguzbysl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16.1 KB · Görüntüleme: 6

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Sonu m ile biten işlemci takabiliyoesun diye biliyorum ama değmez bence https://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM55_Express.html

Seyit027

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Anlamadığım soru şu masaüstüne değil laptopun işlemci değiştireceksin galiba ona uygun işlemci bulana kadar ikinci elden daha ucuz ve daha iyi laptop bulabilirsin ikinci elden arızalı laptop alıp yapabilirsin bu işleri ama işlemciyi yerinden sökmek bile ince işçilik anakarttan ayırmaktan bahsediyorum gerçi bunu soruyorsan bu işlere hakimsindir bence bilgisayarın kasasına uygun işlemci anakart sağlam bul 😂 tabi nasıl yapmak istiyorsun bilmiyorum

bu attığım yeni nesil değişim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri