İşlemci Yanma Sorunu

Ömer Başkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, bundan 3 ay önce sabah kalktığımda PC'mi Çalıştırmayı denedim fakat çalışmadı. Güç düğmesine basınca 1 sn boyunca ışıklar yanıyor, fanlar dönüyor fakat 1-2 saniye sonra kapanıyor ve kısacası pc çalışmıyordu. Yakınımızdaki bir PC tamircisine götürdüm ve PC'nin işlemci yaktığını, değişmesi gerektiğini söyledi. Her neyse işlemciyi değiştirdik 3 gün sıkıntısız kullandım 3. gün akşamı PC'mi açarken yine tıpa tıp aynı sorun ve PC yine açılmıyor. Bu sefer başka tamirciye götürdüm, O da Anakart, İşlemci (bir kez daha) ve Ram'ı değiştirdi. baya masraf ettik. Bu son tamirden sonra içimdeki korkudan dolayı tüm oyunları sildim ve PC yi sadece film izlemek içim kullandım. Ancak maalesef buda 2 gün sürdü.... 2 gün sonunda yine aynı sorun.... PC de değişmeyen tek parça güç kaynağı kaldı sizce sorun onda mıdır? ( 5 yıldır sorunsuz çalışıyordu, 6 ay önce sıfır ekran kartı aldım ( Asus GT 1030 ) İşlemcim İ5 3470.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Eğer herşey değişmesine rağmen sorun devam ediyorsa ya güç kaynağındadır yada elektrik hattınızda bir problem vardır diye tahmin ediyorum. Mahalle arası tamirciler çoğu servisten iyidir evet ama sanırım siz biraz şanssızlık yaşamışsınız :) Tanıdık bir tamirci bulup veya garantisi devam ediyorsa o şekilde servise göndermeni öneririm.

KS

Ömer Başkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer herşey değişmesine rağmen sorun devam ediyorsa ya güç kaynağındadır yada elektrik hattınızda bir problem vardır diye tahmin ediyorum. Mahalle arası tamirciler çoğu servisten iyidir evet ama sanırım siz biraz şanssızlık yaşamışsınız :) Tanıdık bir tamirci bulup veya garantisi devam ediyorsa o şekilde servise göndermeni öneririm.
PC şuan başka bir tamircide bakalım neler olacak...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri