- Tepki
- 2
Valorantta fps ayarlarını sınırlamadığımda işlemciden tiz bi ses geliyor AMD ryzen 5 5600 kullanıyorum bu sorunla karşılaşan var mı pcyi alalı 1 hafta oldu
ekran kartından geliyor olabilir miValorantta fps ayarlarını sınırlamadığımda işlemciden tiz bi ses geliyor AMD ryzen 5 5600 kullanıyorum bu sorunla karşılaşan var mı pcyi alalı 1 hafta oldu
Stok fan mı kullanıyorsunValorantta fps ayarlarını sınırlamadığımda işlemciden tiz bi ses geliyor AMD ryzen 5 5600 kullanıyorum bu sorunla karşılaşan var mı pcyi alalı 1 hafta oldu
İşlemci fanından geliyor olabilirSes kasanın üst tarafından geliyor
ekran kartından geliyor olabilir mi
sistem parçaların neler ?
Valorantı alt tab yapıp aşağı alınca ya da çıkınca direkt kesiliyor mu ve kasa modeliniz nedir? Ayrıca işlemci sıcaklık değerleri ve fan hızına baktınız mı hiç?Ses kasanın üst tarafından geliyor
O zaman ekran kartından olma ihtimali daha yüksekHelios Platinum | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6700 10 GB | 512 GB SSD
Sesin tam karşılığı Tesla bobini tam onun gibi ses geliyor
Evet kesiliyorValorantı alt tab yapıp aşağı alınca ya da çıkınca direkt kesiliyor mu ve kasa modeliniz nedir? Ayrıca işlemci sıcaklık değerleri ve fan hızına baktınız mı hiç?
o zaman ses ekran kartından geliyorEvet kesiliyor
Sıcaklıktan dolayı işlemci fanı yüksek hızda dönüyor olabilir. 5600 stok soğutucu iyi olsa bile yük altında yetersiz kalabiliyor özellikle kasa hava akışınız iyi değilse. Kasanız mesh mi modeli nedir? Başka oyunda deneme şansınız oldu mu?Evet kesiliyor
O zaman diğer arkadaşların dediği gibi belirli ölçüde fps kısıtlarsan sorun olmaz.Ses videoya yansıyacak kadar güçlü değil denedim olmadı ama insan kulağı rahatlıkla duyabiliyor