işlemcimle uygun çalışabilcek ekran kartı öneri

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
5800x3d işlemciyle dar boğaz olmadan sorunsuz çalışabilcek ekran kartı önerirmisiniz

ProXLaH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
5800x3d işlemciyle dar boğaz olmadan sorunsuz çalışabilcek ekran kartı önerirmisiniz
Merhaba, bütçen varsa eğer RTX 3070 ve üzeri bir kart alabilirsin

Bu verdiğim linkten işlemcine uygun veya almayı düşündüğün ekran kartlarını veya oyunlarda alabileceğin muhtemel FPS değerlerini görebilirsin

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Bu verdiğim linkten işlemcine uygun veya almayı düşündüğün ekran kartlarını veya oyunlarda alabileceğin muhtemel FPS değerlerini görebilirsin
çok teşekkür ederim zaman ayırdıgın için.ufak bi araştırma yaptım 5800x3d ile çoğu ekran kartını kullanabilirmişim darboğaz olmuyormuş.bütçem olmadıgı için rx6600 düşünüyorum

attıgın link içinde ayrıca teşekkür ederim

ProXLaH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
çok teşekkür ederim zaman ayırdıgın için.ufak bi araştırma yaptım 5800x3d ile çoğu ekran kartını kullanabilirmişim darboğaz olmuyormuş.bütçem olmadıgı için rx6600 düşünüyorum

attıgın link içinde ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim :) Şimdiden Hayırlı Olsun iyi günlerde kullananın.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
bütçem 6600e yetiyor ama eğer yetersiz kalıyor diyorsanız suan almam ekran kartını 1-2 ay sonra alırım. ama baska arkadaşlar sorun olmaz demişti
İşlemcinize göre düşük kalır. Bir sorun çıkarmaz ama daha iyi ekran kartlarıyla daha dengeli olur.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
bütçem 6600e yetiyor ama eğer yetersiz kalıyor diyorsanız suan almam ekran kartını 1-2 ay sonra alırım. ama baska arkadaşlar sorun olmaz demişti
2.ele de göz atabilirsiniz 6600'ün sıfır fiyatına 2.el de daha güzel seçimler yapılabilir.En azından 3060ti veya 6700-xt modeli ile

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri