İstanbul'da Iyi Bir Mühendislik Için Ortalama Gereken Sıralama Nedir?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bilgisayar veya yazılım mühendisliği istiyorum. (Bilgisayar daha ağır basıyor). Türkiye derecesi falan yapmak gibi bir düşüncem yok. Güzel bir üniversite için sınavda kaç k sıralama gerekiyor?

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Bilgisayar veya yazılım mühendisliği istiyorum. (Bilgisayar daha ağır basıyor). Türkiye derecesi falan yapmak gibi bir düşüncem yok. Güzel bir üniversite için sınavda kaç k sıralama gerekiyor?
min 15k falan olur fakat bence okudugun universitenin bu bolum icin cok fazla bir onemi kalmadi kendin ogrenecegin yazilim uiveristeden cok daha hayatina katki saglar(ozel uniler haric)

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
min 15k falan olur fakat bence okudugun universitenin bu bolum icin cok fazla bir onemi kalmadi kendin ogrenecegin yazilim uiveristeden cok daha hayatina katki saglar(ozel uniler haric)
Neden böyle diyorsunuz?

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Neden böyle diyorsunuz?
yazilim dikret kendi ogrendigin birsey tabikide hocalarin kalitesi uniden uniye degisir fakat nerdeyse tamamiyle senin caban bakan bir olay kendini gelistirsen yuksek bir maas alirsin yoksada uni ne kadar iyi olursa olsun dusuk bir maasla calisirsin hatta suanki ulkemiz durumunda issiz kalman bile olagan

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
yazilim dikret kendi ogrendigin birsey tabikide hocalarin kalitesi uniden uniye degisir fakat nerdeyse tamamiyle senin caban bakan bir olay kendini gelistirsen yuksek bir maas alirsin yoksada uni ne kadar iyi olursa olsun dusuk bir maasla calisirsin hatta suanki ulkemiz durumunda issiz kalman bile olagan
Kendi yazılım okuyan kuzenime sordum bana şimdilik sınava iyi hazırlanıp güzel bir üniye gitmemi söyledi. Yani tabiki şimdiden ufak ufak başlamak güzeldir ama üni daha önemli dedi.

XTuğraX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İstanbul Teknik Üniversite ve Yıldız Teknik Üniversitesi Türkiyenin en değerli teknik üniversiteleri bunlardan birinde mühendislik okursan sıkıntı çekemezsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri