İstanbul'da Kuryelik Yapmak

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar merhaba şu anda X marketinde personellik yapmaktayım ve ortalama 12 bin TL maaş alıyorum. Ve bu motor borcu, bilgisayar borcu ve kişisel hayatımda ki harcamalara maalesef yetmiyor. Bende kuryelik yapmak istiyorum borcumu hızlı bir şekilde bitirip iş hayatından çıkmak istiyorum. Kureyelik yapan arkadaşlarıma hangi firmada çalışıyor ve aylık ortalama ne kadar kazanıyor sorusunu sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar merhaba şu anda X marketinde personellik yapmaktayım ve ortalama 12 bin TL maaş alıyorum. Ve bu motor borcu, bilgisayar borcu ve kişisel hayatımda ki harcamalara maalesef yetmiyor. Bende kuryelik yapmak istiyorum borcumu hızlı bir şekilde bitirip iş hayatından çıkmak istiyorum. Kureyelik yapan arkadaşlarıma hangi firmada çalışıyor ve aylık ortalama ne kadar kazanıyor sorusunu sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
X marketi hangi renkli? :D
Bu arada kendi motorunla yaparsan karlı oluyor.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Trendyol go ile 12 saat civarında çalışıp 50 55 paket atarsan sana aylık kalan 20k ile 25 arasında olur.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bimde yukselmeye bak babam bölge sorumlusuydu 3 4 yıl önce ortalama 45 bin tl alıyordu + araba vardi

Yemeksepeti de günlük 40 paket civarı atarsan 25k 27 civarı kazanç kalıyor

Reis bu giderler çıkmış fiyatı.
O kadar kalmıyor benim büyük kuzenimde kurye max 15 kalıyormuş tüm masraflar çıkınca

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri