Ben de oldum olası sinir olurum. Bunun bir şekilde önüne geçilmesi lazım. İndirimi de tüccarlar kullanıyor, tüketiciye yazık oluyor.Kimisinin hayali oluyor kimisinin çıkar kapısı gerçekten görüpte sinirlenmemek elde değil.
Bunun ne yazık ki önüne geçmek mümkün görünmüyor.Ben de oldum olası sinir olurum. Bunun bir şekilde önüne geçilmesi lazım. İndirimi de tüccarlar kullanıyor, tüketiciye yazık oluyor.
Malesef bunun onune gecmek neredeyse imkansiz. Zamaninda bir cok yol denendi ama bir cozume ulasmadi.Kimisinin hayali oluyor kimisinin çıkar kapısı gerçekten görüpte sinirlenmemek elde değil.
Merhaba,peki size başka bir soru
buradaki bir çok tavsiye veren kişi
pandeminin ilk zamanları çip krizleri mining den dolayı ekran kartı perakende fiyatlarının patlaması sonucunda
örnek veriyorum
3060 ekran kartı 15k
3060 ekran kartı ile hazırlanan sistemdeki bileşenler 9k
ama bir ara neredeyse ekran kartı fiyatına hazır sistem sattılar 3060 ekran katlı hazır sistem 19999 gibi
bazı arkadaşlarımız sistemim şu 3060 da darboğaz yaparmıyım şu 3060 ı almak istiyorum dediğinde
3060ı 15k ya alacağına 3060 lı sistemi 19999 a al
geri kalan ürünü hazır sistem olarak sat 7 ye satsan ekran kartı sana 13 e gelir gibi tavsiyelerde bulunduk mu bulunmadık mı
rakamları net hatırlayamadığım için attım ama
neredeyse ekran kartı için perakendede belirledikleri fiyata hazır sistem sattılar bunu bir çoğumuz çok iyi biliyoruz
eee o zaman bu tavsiyeleri verenler ile
şu an 3 5 kuruş kazanmak için al sat yapan aynı kafada değil mi
eminim bu gün bu eleştiride bulunanların bir çok kısmı
geçmişte bahsettiğim olay konusunda da tavsiye vermiştir
peki size başka bir soru
buradaki bir çok tavsiye veren kişi
pandeminin ilk zamanları çip krizleri mining den dolayı ekran kartı perakende fiyatlarının patlaması sonucunda
örnek veriyorum
3060 ekran kartı 15k
3060 ekran kartı ile hazırlanan sistemdeki bileşenler 9k
ama bir ara neredeyse ekran kartı fiyatına hazır sistem sattılar 3060 ekran katlı hazır sistem 19999 gibi
bazı arkadaşlarımız sistemim şu 3060 da darboğaz yaparmıyım şu 3060 ı almak istiyorum dediğinde
3060ı 15k ya alacağına 3060 lı sistemi 19999 a al
geri kalan ürünü hazır sistem olarak sat 7 ye satsan ekran kartı sana 13 e gelir gibi tavsiyelerde bulunduk mu bulunmadık mı
rakamları net hatırlayamadığım için attım ama
neredeyse ekran kartı için perakendede belirledikleri fiyata hazır sistem sattılar bunu bir çoğumuz çok iyi biliyoruz
eee o zaman bu tavsiyeleri verenler ile
şu an 3 5 kuruş kazanmak için al sat yapan aynı kafada değil mi
eminim bu gün bu eleştiride bulunanların bir çok kısmı
geçmişte bahsettiğim olay konusunda da tavsiye vermiştir