B Blue Life Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 23 Eyl 2022 Mesajlar 231 Tepki 25 5 Eki 2022 #1 Merhaba. İtopya'dan alınan hazır sistemlerde Freedos işletim sistemi mi var yoksa deneme sürüm Windows mu?
Merhaba. İtopya'dan alınan hazır sistemlerde Freedos işletim sistemi mi var yoksa deneme sürüm Windows mu?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 5 Eki 2022 #2 Blue Life' Alıntı: Merhaba. İtopya'dan alınan hazır sistemlerde Freedos işletim sistemi mi var yoksa deneme sürüm Windows mu? Genişletmek için tıkla ... Test ettikleri için Deneme S.W. gönderirler hocam.
Blue Life' Alıntı: Merhaba. İtopya'dan alınan hazır sistemlerde Freedos işletim sistemi mi var yoksa deneme sürüm Windows mu? Genişletmek için tıkla ... Test ettikleri için Deneme S.W. gönderirler hocam.
KS B Blue Life Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 23 Eyl 2022 Mesajlar 231 Tepki 25 5 Eki 2022 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Test ettikleri için Deneme S.W. gönderirler hocam. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Çağdaş Işık' Alıntı: Test ettikleri için Deneme S.W. gönderirler hocam. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.