İtopya Rezilliği

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Her ne kadar İtopya'yı sevsem de bu büyük bir rezilliti. Aldığım sistem bugün geldi. Normal kurarken bir şeyler indirirken bir şey yoktu. Video açtığımda sistem dıt dıt sesi verdi ve kendi kendine restart atmaya başladı. Sonra donup kitlenmeye başladı.

Açıldığı gibi İtopya'ya götürdüğümde bayram olduğu için, stres testi falan yapmadan gönderdiklerini öğrendim. Bize 1-2 gün sonra sıfırını verecek olsalar da, bu bir saçmalık test yapmadan sistem yollamak.

Amcam için almıştık bugün Yozgat'a dönecekti açmadan gitseydi sıkıntı olurdu.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
her ne kadar ıtopyayı sevsemde bu buyuk bır rezıllık tı aldıgım sıstem bugun geldı normal kuarken bıseyler ındırırken bısey yoktu bır vıdeo actıgımda sıstem dıt dıt sesı verdı kendı kendıne restart atmaya basladı sonradonup kıtlenmeye basladıacıldıgı gıbı ıtopyaya goturdugumde bayram oldugu ıcın stres testı fln yapmadan gonderdıklerını ogrendım bıze 1 veya 2 gun sonra sıfırnı vercek olsalarda bu bır sacmalık test yapmadan sıstem yollamak amcam ıcın almıstık bugun yozgata doncektı acmadan gıtseydı sıkıntı olurdu
Rezillik nerede

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Rezillik derken adamlar hatasını kabul edip zaten degistirceklermis bu her firmada olabilir önemli olan sorununun çözüme kavuşması değişim yapmasalar evet doğru büyük rezillik olurdu ama şu durumda sadece amcana biraz mahcup oldun

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
her ne kadar ıtopyayı sevsemde bu buyuk bır rezıllık tı aldıgım sıstem bugun geldı normal kuarken bıseyler ındırırken bısey yoktu bır vıdeo actıgımda sıstem dıt dıt sesı verdı kendı kendıne restart atmaya basladı sonradonup kıtlenmeye basladıacıldıgı gıbı ıtopyaya goturdugumde bayram oldugu ıcın stres testı fln yapmadan gonderdıklerını ogrendım bıze 1 veya 2 gun sonra sıfırnı vercek olsalarda bu bır sacmalık test yapmadan sıstem yollamak amcam ıcın almıstık bugun yozgata doncektı acmadan gıtseydı sıkıntı olurdu
Rezillik ?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hocam bayram dönüşü herkes yoğun olabilir o yüzden değişim durumu söz konusu hiç yapmasalar katılırdım ama çok bir rezillik durum göremedim

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
burada rezillik yok evet ama itopya nın gerçekten alışveriş yapılmıcak bir yer olduğu gerçeğini değiştirmiyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hatlarını kabul etmeselerdi, O zaman rezillik olurdu lakin bunda bir şey yok ki hocam '' Adamlar yapılan yanlışı anlayıp telafi etmek için çabalıyorlar '' Her insan hata yapar. Bayram demişsin zaten konu da bahsettin gibi onlar da insan sonuç da bazı şeyleri bu kadar büyütmeyin lütfen.

Şahsen benim de laptop düştü ekranı kırıldı bayramdan 2 gün önce ekranı servise götürdüm, Adamlara tembih ettim erken gelirse sevinirim diye lakin adamlar da müsait olmadıklarını bayram nedeni ile ekranı geç tamir edeceklerini söylediler '' Sorun yok dedim, Müsait olunca yapın haber verin gelip alayım '' Dedim.

Böyle küçük sorunları büyük sorunmuş gibi anlatmayın, Lütfen bırakın adamlar da bayram da çalışmayı versin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri