Itopya Sistem Hk.

eavuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ya bugün ankara itoyaya gitim HELEN-POWER/Intel Core i5 12400F/ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/512GB Gen3x4 M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC bu sistemi alacaktım çalısan dediki elimizde işlemci yok dedi pazartesi gelecek dedi gelene kadar bu sistem satısa kapanır mı nete kapnsada mağzada olur mu yardım

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
hiç belli olmaz fiyatı bile artabilir.

KS

eavuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
dümen mi yaptı çalısan ki

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
Buradan nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım ama tam anlatmadığın için farazi konuşuyorum, muhtemelen sistemi hemen almak istedin, o an mağazada işlemci stoğu olmadığı için alamadın. Yoksa sadece işlemci yok diye mağaza senin paranı almamazlık yapmazdı sanırım. Aciliyeti yoksa yap ödemeni, işlemci geldiğinde toplasınlar.

KS

eavuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
öyle olmaz dedi satış danışmanı anlayamadım yani normalde dediğin gibi dedim pazartesi gelince işlemci yaparız dedi sanki saladı beni

adamların inanın eyvallahı yok almışın almamısın yani

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
öyle olmaz dedi satış danışmanı anlayamadım yani normalde dediğin gibi dedim pazartesi gelince işlemci yaparız dedi sanki saladı beni

adamların inanın eyvallahı yok almışın almamısın yani
bende bilgisayarımı ankara itopya mağazındanan aldım personeller gayet ilgili kibar insanlardı neden böyle bir sorun oldu anlayamadım

KS

eavuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ya normalde öyle olması lazım abi pazartesi gel diyor sistem satışa kapanırsa zaten mağazada da otomatikman olmayacak değil mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri