İtopya Taksit Olmuyor

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
İtopyadan herhangi bir sistemi sepete ekliyorum kartı giriyorum fakat taksit seçeneklerinde sadece peşin ödeme var kart limiti ile alakalı bir şey mi bilen varmı (tüm sistemlerde taksit seçenekleri var gözüküyor)

cihan2m

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Site çerezlerini temizleyip tekrar dener misiniz hocam ? Ben taksitle aldım 2 gün önce, kart bilgilerini girdiğimde taksit seçenekleri çıkıyordu.

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Site çerezlerini temizleyip tekrar dener misiniz hocam ? Ben taksitle aldım 2 gün önce, kart bilgilerini girdiğimde taksit seçenekleri çıkıyordu.
Hayırlı olsun hangi sistemi aldınız birde hangi kart markası

eminncan7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İtopyadan herhangi bir sistemi sepete ekliyorum kartı giriyorum fakat taksit seçeneklerinde sadece peşin ödeme var kart limiti ile alakalı bir şey mi bilen varmı (tüm sistemlerde taksit seçenekleri var gözüküyor)
Sistemi sepete eklemeden önce taksit seçeneklerine basıp elindeki kart orada var mı bakar mısın çünkü elindeli kart itopyada taksit yapmıyor olabilir

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Yapabildin mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri