ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
keşke v3.1 ilk çıkyığında alabilseydiniz buda bütçenize göre iyi hoBütçem bu kadarına yetiyordu itopya güvenilir diye ordan aldım sorun olmaz degilmi![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
fıyatına göre tabiki iyi ama 4gb ekran kartı çok sıkıntı oyunlarda artık 8gb yetmıyor derken 4gb kart koymaları üzdüBütçem bu kadarına yetiyordu itopya güvenilir diye ordan aldım sorun olmaz degilmi![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Cok sıktındı olur mufıyatına göre tabiki iyi ama 4gb ekran kartı çok sıkıntı oyunlarda artık 8gb yetmıyor derken 4gb kart koymaları üzdü
oynayacagınız oyunlara bağlı tabi ama 1 max 1.5 sene icinde büyük ihtimalle ekran kartını yükseltirsinizCok sıktındı olur mu
knk ekran kartı ve işlemci yaz yt ye benchmark de çıkarDenediğiniz zaman oyunlardaki performans değerini bizimle paylaşabilir misiniz. Bir de psu nedir acaba. Teşekkür Ederim.
Daha elime geçmedi bekliyorum kasanin ozellikleri burda yaziyor https://www.itopya.com/power-boost-vk-p3305b-500w-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa_u9756Denediğiniz zaman oyunlardaki performans değerini bizimle paylaşabilir misiniz. Bir de psu nedir acaba. Teşekkür Ederim.