21.000-25.000 TL İtopyadan Hazır Sistem Alınır Mı?

Metee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İşlemci
İ5 13400F
Ekran Kartı
Rtx 4060 ti
İtopyada bir hazır sistem buldum ve okula dönüş kampanyasıymış çok ucuz sizce alınır mı? Ben genelde hazır sistemlere güvenemiyorum içinizde itopyadan hazır sistem alan oldu mu?

vuruşkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bilgisayardan fazla anlamam 1 tane alıcam bu aralar araştırmaya başladım bunu beğendim almayı düşünüyorum bilgili bir arkadaşımız varsa bilgilendirirse çok iyi olur gerçekten

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İtopyada bir hazır sistem buldum ve okula dönüş kampanyasıymış çok ucuz sizce alınır mı? Ben genelde hazır sistemlere güvenemiyorum içinizde itopyadan hazır sistem alan oldu mu?

Çok benzer bir sistem pckolik ghost AMD ama 20 bin lira ona ekleme yapıp da alabilirsin

Çok benzer bir sistem pckolik ghost AMD ama 20 bin lira ona ekleme yapıp da alabilirsin
Hocam sistemi şimdi yine inceledim almaya değmez bu attığınız sizi 4 5 yıl çok rahat götürür gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence

KS

Metee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Hocam sistemi şimdi yine inceledim almaya değmez bu attığınız sizi 4 5 yıl çok rahat götürür gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence
Hocam virgül koyarak yazar mısınız anlayamadım

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam virgül koyarak yazar mısınız anlayamadım
Sizin attığınız sistem daha iyi hocam. Tablet gibi bir şeydeydim çok dikkat edemedim kusuruma bakmayın. Benim hatırladığım sistemin hem fiyatini arttırmışlar hem malzeme kalitesi düşmüş. Bu itopyadan alacağınız PC iyidir sizi uzun süre götürür

KS

Metee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sizin attığınız sistem daha iyi hocam. Tablet gibi bir şeydeydim çok dikkat edemedim kusuruma bakmayın. Benim hatırladığım sistemin hem fiyatini arttırmışlar hem malzeme kalitesi düşmüş. Bu itopyadan alacağınız PC iyidir sizi uzun süre götürür
Ssd ve anakarta dandik diyorlar özelleştirmeden önerebileceğiniz birtanesi var mı

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ssd ve anakarta dandik diyorlar özelleştirmeden önerebileceğiniz birtanesi var mı
Bir bakayım hocam

Bir bakayım hocam
Anakartı başlangıç seviyesi ama sistem şuan için gayet yeterli ddr5 olması başka bir ekstrası

vuruşkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bir bakayım hocam

Anakartı başlangıç seviyesi ama sistem şuan için gayet yeterli ddr5 olması başka bir ekstrası
Hocam bu PC Battlefield 2042'de kaç FPS alır normal ayarlarda (itopya olani)

KS

Metee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İlerde geliştirmek istersen bence attiğim sinerji sistemi alın hocam o geliştirmeye daha açık

Uzun süre götürür bende de cok benzeri var
O sistemin de parçalarını pek beğenemedim bu sistemi alsam(itopya olan) ve ilerde geliştirmeye çalışsam nerde sorun çıkar

KS

Metee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Yeni bi anakart ve ram almanız gerekir

Biri ddr4 diğeri ddr5 çünkü
Bir şekilde hallederim ya şimdilik bunu alırım büyük ihtimal ama pchgoat v2 yi beklicem ne zamana çıkar? Bu sistemin kampanyası 17 eylülde bitiyormuş o zamana kadar çıkar mı

pckolki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ay sonu demişti taner abi eylülün son haftası gibi tahminimce açıklar

pckolki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
anakartı değiştirebilirsin. ekran kartının 3 fan olması daha serin çalışmasını sağlıyor heralde ama gerek var mı diye sorarsan bence yok fazla elektrik yakar birde büyük ihtimal 6650 xt için değeceğini sanmıyorum :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri