NOT: AMD'ci değilim (Intel+NVIDIA'cıyım) o yüzden amd sistemler konusunda küçük tavsiyelere hayır demem 
Moderatörün son düzenlenenleri:
dual kit zatenRam seçimini dual kit olarak değiştirin bence hocam![]()
bu fiyatlara çıkabiliyosan bence hazır sistemlerden 3060 felan alabilirsin
o fiyata bunu yapardım, sanki bu daha iyi olduRX 6600 ile AMD Ryzen 5 5500 veya Ryzen 5600 alman FHD çözünürlükte bazı oyunlarda ekran kartını sıkıştırmaktan kurtaracaktır. Bütçe varsa öyle bir iyileştirme tavsiye ederim.
Anakartı da minimum B450 yapmanı öneririm. Seçtiğin anakartta M2 girişi yok. M2 girişli bir modele geçmen gerekli. A320 anakart çok giriş seviye kalıyor.
ssd olarak silicon power us70 modeli var 5000 okuma 4000 yazmaydı sanırsam 1tb 1850tl bi ona bakın derim 3100 olmuş hocam ben 1850 almıştım eyvahNOT: AMD'ci değilim (Intel+NVIDIA'cıyım) o yüzden amd sistemler konusunda küçük tavsiyelere hayır demem
Ekli dosyayı görüntüle 2100
Yanlış bilgi. Şuan 7-8 bin liralara çok çok temiz RTX 3060 ekran kartları var. 15.000 lira bütçeyle gerçekten iyi bir sistem toplanabilir.Ekli dosyayı görüntüle 2101
ekstra 4k vermek istiyorsan olur
Reis bence taner abinin yeni hazır sistemini bekle bu fiyatlara çıkabiliyorsan. Muhtemelen Pazartesi den sonra yakın bi vakitte gelir daha iyi bi sistem alabilirsinNOT: AMD'ci değilim (Intel+NVIDIA'cıyım) o yüzden amd sistemler konusunda küçük tavsiyelere hayır demem
Ekli dosyayı görüntüle 2100