anlık takılma oluyor o sıradaVideoları izledimde bi sorun gözükmüyor o saniyelerde sadece 10fps fln düşüyor oda çimlere girdiğin içindir gta da çimler fps yi çok düşürür
o zaman oyunsal bir sıkıntı days gone falan hep oyunsal yediğim anlık takılmalar bir problem yok değil mi olması gerektiği gibi ? her şey ama neden anlık takılıyor anlamadımanlık takılma oluyor o sırada
diğer oyunlarda yoksa bi sorun yoktur hocamanlık takılma oluyor o sırada
o zaman oyunsal bir sıkıntı days gone falan hep oyunsal yediğim anlık takılmalar bir problem yok değil mi olması gerektiği gibi ? her şey ama neden anlık takılıyor anlamadım
var hocam diğer oyunlarda da yapıyor.diğer oyunlarda yoksa bi sorun yoktur hocam
ozaman bi fikrim yok hocam nvidia experience yüklümü yüklüyse son güncellemeleri yaptınızmıvar hocam diğer oyunlarda da yapıyor.
Evet her şey tam ): iade etme. Dahaozaman bi fikrim yok hocam nvidia experience yüklümü yüklüyse son güncellemeleri yaptınızmı
Çoğu oyunda böyle days gone warzone ea fc 24 Pes 24 de olmuyosadece gta 5'te yapıyor olabilir
eminimbütün driver vs. güncel oldugundan eminseniz size servis yolu görünüyor
Hocam servis diyorsunuz da herhangi donanımsal sıkıntı gözükmüyor ki bilgisayar gidecek aylarca gelmez ben aynısını gaming gen tr de yaşadım ne yapacağım yabütün driver vs. güncel oldugundan eminseniz size servis yolu görünüyor
bilgisayarcıya götürmeli miyim sizce?eminim
Hocam servis diyorsunuz da herhangi donanımsal sıkıntı gözükmüyor ki bilgisayar gidecek aylarca gelmez ben aynısını gaming gen tr de yaşadım ne yapacağım ya
hocam bence bilgisayarcıya götürmeyin diğer fotumlardada konu açın belki orda çözülüreminim
Hocam servis diyorsunuz da herhangi donanımsal sıkıntı gözükmüyor ki bilgisayar gidecek aylarca gelmez ben aynısını gaming gen tr de yaşadım ne yapacağım ya
bilgisayarcıya götürmeli miyim sizce?
hocam açtım yani bilen yok kafayı yicemhocam bence bilgisayarcıya götürmeyin diğer fotumlardada konu açın belki orda çözülür
bütün driver vs. güncel oldugundan eminseniz size servis yolu görünüyor