Hocam hiç olmamış.Ekli dosyayı görüntüle 37411Ekli dosyayı görüntüle 37412Ekli dosyayı görüntüle 37413Ekli dosyayı görüntüle 37414Ekli dosyayı görüntüle 37415Ekli dosyayı görüntüle 37416Ekli dosyayı görüntüle 37417sistem nasıl fiyatı boş verin bi sıkıntı varmı sistemde mesala Anakart sıkıntı çıkarmı
Ne sıkıntısı varHocam hiç olmamış.
inno3d daha iyi olur marka olarak palitin dual modelleri yükte 80 küsür derecelerde çalışıyor inno3d max 65-7050k ya 4070s alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 37418
OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
inno3d daha iyi olur marka olarak palitin dual modelleri yükte 80 küsür derecelerde çalışıyor inno3d max 65-70
Arkadaşlar sistem önerisi istemiyorum bunu kuzenim şipariş etti tahmini yarın gelcek kargoda bi sıkıntı varmı yani bu bunla uyuşmaz dediğiniz varmıİnno seçecektim gözümden kaçmış. Düzeltme için teşekkürler.
ParçaArkadaşlar
Arkadaşlar sistem önerisi istemiyorum bunu kuzenim şipariş etti tahmini yarın gelcek kargoda bi sıkıntı varmı yani bu bunla uyuşmaz dediğiniz varmı
Nası ya palit Rtx 4060 Tİ da 1.yılım 80 dereceyi görmedim bile abartı olmuş biraz. Evet yükteinno3d daha iyi olur marka olarak palitin dual modelleri yükte 80 küsür derecelerde çalışıyor inno3d max 65-70
o zaman başınız sağolsun nur topu gibi bir kazığınız olduArkadaşlar
Arkadaşlar sistem önerisi istemiyorum bunu kuzenim şipariş etti tahmini yarın gelcek kargoda bi sıkıntı varmı yani bu bunla uyuşmaz dediğiniz varmı
Parça
hangi versiyonu jetstream olan mıNası ya palit Rtx 4060 Tİ da 1.yılım 80 dereceyi görmedim bile abartı olmuş biraz. Evet yükte
knk benim dediğim ilk fotodaki model ,3 fanlı bi model tabi ısınmazNası ya palit Rtx 4060 Tİ da 1.yılım 80 dereceyi görmedim bile abartı olmuş biraz. Evet yükte
Tm kazık mazık sistemde sıkıntı varmı yapcak bişey yok bari sistemde sıkıntı olmasıno zaman başınız sağolsun nur topu gibi bir kazığınız oldu
hangi versiyonu jetstream olan mı
knk benim dediğim ilk fotodaki model ,3 fanlı bi model tabi ısınmaz
Ekli dosyayı görüntüle 37419Ekli dosyayı görüntüle 37420
Tm teşekkür ederimHazır sistem aldığınız için uyum sorunu olmaz. Sitelerde çoğunlukla bu ayarlanıyor.
Ayrıca gerçekten iadeyi düşünün.
Çöp palitide önermezsin kanki adama yazık değilmi yanıyor o kart cayır cayır. İnsanlara yapmayın bunu uygun öneriyomus gibi gösterip50k ya 4070s alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 37418
OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Konuşmak için konuşma. Gözümden kaçtığını söyledim. Ayrıca palit öyle kötü kart değil.Çöp palitide önermezsin kanki adama yazık değilmi yanıyor o kart cayır cayır. İnsanlara yapmayın bunu uygun öneriyomus gibi gösterip
baya gereksiz deneyimsiz bir yazı olduğu çok belli.Çöp palitide önermezsin kanki adama yazık değilmi yanıyor o kart cayır cayır. İnsanlara yapmayın bunu uygun öneriyomus gibi gösterip
İnsan para verip alınca öyle hissediyor kanki olsun saygı duyarım canın sıkılmasın boşuna takma kafana.baya gereksiz deneyimsiz bir yazı olduğu çok belli.