Jak kulaklık\höperlör görmüyor

Hazar Nergiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım bilgisayarım önceden kulaklığımı çok rahat bir şekilde görüyordu ses driverlerini güncellediğim halde görmemeye başladı Realtek HD audio driver kulaklığımı görüyor ama ses vermiyor yardımlarınızı bekliyorum

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Realtek HD audio Yazılımda kulaklığı taktığınız jak girişleri aktif mi kontrol edin. Sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın ses denetim seçeneklerine gelin açılan menüde Şu anda ses çalan tüm aygıtlar seçili mi? Ayrıca hoparlör simgesine tekrar sağ tıklayın ve Kayıttan Yürütme Aygıtları na tıklayın kulaklık aktif mi kontrol edin.

KS

Hazar Nergiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam jaklar aktif kayıttan yürütme aygıtlarına girince hiçbir aygıt gözükmüyor

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Boş olan ekranda sağ tıkla ve devre dışı bırakılmış aygıtları göster ve bağlantıları kesilmiş aygıtları göstere bas.

KS

Hazar Nergiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sorunda biraz ilerleme elde edebildim hizmetlerde Windows sesin başlamadığını gördüm her seçeneği seçtim başlata tıklıyorum başlamıyor oturum açtım başlatmayı yine denedim "Hata:1068" ve "Hata:86 parametre hatalı" hatasını aldım

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hazar Nergiz' Alıntı:
hocam sorunda biraz ilerleme elde edebildim hizmetlerde Windows sesin başlamadığını gördüm her seçeneği seçtim başlata tıklıyorum başlamıyor oturum açtım başlatmayı yine denedim "Hata:1068" ve "Hata:86 parametre hatalı" hatasını aldım

Bence en temiz olan Sistem geri yükleme yapın sorunun olmadığı tarihi seçip sistem o tarihte başlasın.

RELAXATTACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Hazar Nergiz' Alıntı:

Bence en temiz olan Sistem geri yükleme yapın sorunun olmadığı tarihi seçip sistem o tarihte başlasın.

aga onu nasıl yapacağız ben bu durumu sistemi güncelleyince yaşadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri