bütçe nedirSizce nasıl bir kulaklık alınırmı??
başka önerilere açığım
Bütçenizi 80tl aşıyor ama değer 80 tl bulabilirseniz. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html1k max hocam
güvenilir bir sürü sitede mevcut garanti ve kafam rahat olsun istiyorsan 50 lira daha fazla verip amazonu seçerseniz sırtınızı sağlama yaslamış olursunuz sattığı ürünün arkasında olma konusunda vatanda mediamarkta amazonun eline su dökemez.bunu gördüm ama vatan bilgisayar mediamarkt gibi yerlerden temin etmem gerekiyor acil çünkü
oralara baktığımda yoktu
mikrofonu nasıldırİLK SÖYLEDİĞİM FAVORİM OLMAKLA BERABER BUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ.
![]()
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.124,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-kulakligi/pusat-virtual-rgb-gaming-headset-lite/ MONSTER PUSAT İNDİRİMDE BU ARADA GÜZEL FİYATTA ŞUAN
Güzeldir fiyatının üstünde gamenote attıklarım yine tekrar ediyorum ilk attığım şaşılacak derece parasına göre güzel bi kulaklıktır. Karar sizindir tabi.mikrofonu nasıldır
tamam hocam attıgınız ilk kulaklığa karar verdim sağolunGüzeldir fiyatının üstünde gamenote attıklarım yine tekrar ediyorum ilk attığım şaşılacak derece parasına göre güzel bi kulaklıktır. Karar sizindir tabi.
Kullanıyorum 1 yıl oldu memnunum.Sizce nasıl bir kulaklık alınırmı??
başka önerilere açığım
jax girişi benim için sıkıntı biraz ondan dolayı vazgeçtim ondanKullanıyorum 1 yıl oldu memnunum.
+lar
kulaklık ses kalitesi gayet güzel
pedleri çok rahat
sağa sola kıvrılıyor.
Mikrofon takıp çıkarabiliyosun.
-ler
kablo kısa ( kasa masanın üstündeyse sorun olmaz gibi.)
giriş tek giriş.(laptoplar için gibi) çoğaltıcı aldım onunla kullanıyorum.