Öneri Jbl Tune Beam2 Anc Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Alınır Mı ?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
daha önce aptx destekli bluetooth kulaklık kullandım. AAC tam denemedim ama genel standart SBC ye göre bariz farkediyor. aptx'e alternatif başka standartlarda var. yinede sanırım en pratiği aptx destekli seçmek olacak. kullanacağın telefon android mi apple'mı olacak bilmiyorum. apple'ın aptx desteği var mı bilmiyorum. (baktım yok. millet appledan desteğini isteyip duruyor)

ucuz istersen

orta fiyat arayacağından fazlası
(aptx kayıpsız destekliyor)

bu ürün hakkında audiophile tayfanın incelemeleri var. yorumlar güzel. bu iş üzerine had safhada titizdirler.

pahalı ve aptx kayıpsız destekleyen bir model istersen

yanlız bu cihazı hangi telefona bağlıyacağın önemli. misal aptx kayıpsız (loseless) çok iyi ama telefonun destekliyecek mi gerekli bluetooth standartında sahip mi ? onları bilmeliyiz.

bu ara bahsi geçen 3 modelide illa aptx destekleyen bluetoothlu cihaza ( pc, telefon, bluetoothlu destekli tv, yine destekli tv receiver v.s. ) bağlayamayacaksın diye bir kaide yok. karşı tarafta çok düşük bluetooth sürümü yoksa cihaz müzelik değilse en kötü sbc kodeği ile çalışır ama ses kalitesi için aptx önemli.

hedefin kulak içi bt kulaklıksa elimden geldiği kadar özetledim. ayrıca kulaklıkla müzik dinlemek ve ses kalitesi yönünden tam f/p bir iş yapmak istiyorum dersen o konuda oldukça tecrübeliyim.

Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330

Alınır mı ? Şu daha iyi olur dediğiniz modeller var mıdır ?
Bir süre JBL Tune Beam 2 ANC kullandım. Genel olarak fiyatına göre fena bir kulaklık değil ama artıları kadar eksileri de var.

Ses karakteri klasik JBL: baslar güçlü, eğlenceli ama biraz fazla baskın. Orta ve tizler iyi, detay manyağı değilsen tatmin ediyor. Günlük müzik, podcast için yeterli.

ANC var ama mucize beklememek lazım. Ofis, yol, hafif kalabalıkta işe yarıyor ama çok gürültülü ortamlarda dış sesi kesemiyor. Üst seviye ANC’lerle kıyaslanmaz.

Pil ömrü bence en güçlü yanı. ANC açıkken bile uzun gidiyor, şarj derdi yaşatmıyor. IP54 olması spor ve dışarıda kullanım için artı.

Eksilere gelirsek; dokunmatik kontroller bazen hassas, yanlış dokunmalar olabiliyor. Otomatik kulaktan çıkarınca durdurma özelliği yok, bu da biraz eksik hissettiriyor. JBL uygulaması var ama ara sıra bağlantı/EQ kaydetme konusunda sorun çıkardığı oldu.

cemakgun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valla ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Bir önceki ürünlerini felan da kullandım bu da baya iyi. Müzik performansı ve oyun performansı üst düzey. Premium ya. JBL, anker felan denedim daha önce Masquar o kulaklıkları tekler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri