- Tepki
- 9
ARGB kablosu galiba kontrol etmek icin falanArkadaşlar kasanın kutusundan böyle bir kablo çıktı kontrolcüye taktım ama anakartta takılacak biryer bulamıyorum nereye takılacak bu kablo???
Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum ama ben bu kablonun hala nereye takilacagini bulamadim ne yapacagimARGB kablosu galiba kontrol etmek icin falan
anakarta argb desteği yoksa, kasanın arka tarafında kontrolcu olması lazım oda yoksa bosta durucak gibi
Hocam anakartınızda şu şekilde bir port var mıHocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum ama ben bu kablonun hala nereye takilacagini bulamadim ne yapacagim
Hocam anakartınızda şu şekilde bir port var mı
.. . Bu pinlere benzeyen
Hocam anakart Asus b550m.kHocam anakartınızda şu şekilde bir port var mı
.. . Bu pinlere benzeyen
Ne yapacağım hocam nolur yardım edinHocam anakartınızda şu şekilde bir port var mı
.. . Bu pinlere benzeyen
Hocam RGB to argb çoklayıcı alın o dediğiniz kablo ışık kablosu boşta olsa da olur.
Hocam anakart Asus b550m.k
Ne yapacağım hocam nolur yardım edin
Hocam ama şoyle şimdi bende işlemci falan yok henüz psu ile gerekli bağlantıları yaptım açma tuşuna bastım ama herhangi bir hareket olmadı ayrıca o kontrolcü gücü nerden alacakkiHocam RGB to argb çoklayıcı alın o dediğiniz kablo ışık kablosu boşta olsa da olur.
o kablo gücü anakarttan alıyor tepki olmaması normal işlemci yokHocam ama şoyle şimdi bende işlemci falan yok henüz psu ile gerekli bağlantıları yaptım açma tuşuna bastım ama herhangi bir hareket olmadı ayrıca o kontrolcü gücü nerden alacakki
Tamamdır hocam bir yerde görmüştüm işlemci olmasa bile çalışır diyorlardı ondan biraz şüphe ettim fanlar bozukmu diye iyi gunlero kablo gücü anakarttan alıyor tepki olmaması normal işlemci yok