Kabloların düzensizliği

tartaros96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarım.
Burda bir kaç konu başlığı daha açmıştım yeni bir sistem topladığım ve ilk kez evde kurulduğu için kafamdaki soru işaretlerini sizinle paylaşıyorum.
Kasayı bir arkadaşım topladı ve kurdu fakat içinde kablolar aralarda kalıcak şekilde düzensiz uzayan ve ortalıkta birikmiş şekilde duruyor bunun bir sorun yaratma ihtimali var mıdır sıvı soğutma kablosunun görselde olduğu gibi altta kaldığı için zarar görmesi veya başka bir durum gibi cevabınız için şimdiden teşekkürler
IMG-20221225-WA0019.jpg

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ben dün arkadaşıma montaja gittim gerçekten temiz işçilik önemli hem kasa hava bakımından hemde görsellik açısından İstanbul'da isen ücretsiz montajını yaparım düzenlerim istersen 😊

Ekli dosyalar

• IMG_20221231_195758~2.jpg
    IMG_20221231_195758~2.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20221231_195937~2.jpg
    IMG_20221231_195937~2.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 32

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Ben dün arkadaşıma montaja gittim gerçekten temiz işçilik önemli hem kasa hava bakımından hemde görsellik açısından İstanbul'da isen ücretsiz montajını yaparım düzenlerim istersen 😊
Elinize sağlık muhteşem olmuş. Bir dahaki montajınızda fotoğraflayıp rehber hazırlayabilirseniz çok iyi olur bence.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Knka çok fazla sistem montajı yaptım ama rehber olarak ne şekilde beklentiniz var ne yapayım
Sonuç olarak kablo karmaşası olmayan bir kasa hedefleniyor. Hangi sırayı takip ettiğimizde bu sonuca ulaşabiliriz (mesela önce anakart sonra cpu gibi bir öncelik sırası gibi) veya nasıl bir kasa gerekli her kasada bu sonuç alınamayabilir belki.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Sonuç olarak kablo karmaşası olmayan bir kasa hedefleniyor. Hangi sırayı takip ettiğimizde bu sonuca ulaşabiliriz (mesela önce anakart sonra cpu gibi bir öncelik sırası gibi) veya nasıl bir kasa gerekli her kasada bu sonuç alınamayabilir belki.
Ben bir şekilde her kasa da mümkün olan en iyi işçiliği yapmaya çalışıyorum bak bu misal toplamış Olduğum farklı standart bir kasa Corsair spec delta kasası önemli olan kablo yollarını iyi kullanmak ve kablonun kıvrım alanlarını güzel yapmak

Dediğin doğru ama birçok kasa modeli var aşağı yukarı benzerlik olsada kanallards biraz özenli olmak gerekiyor

Ekli dosyalar

• IMG_20211003_180641~2.jpg
    IMG_20211003_180641~2.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 24
KS

tartaros96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer bana çok uzakta değil ve müsaitseniz tabiki yardımınızı seve seve kabul ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri