- Tepki
- 8
Hocalarım sizce kablalo kulaklık mı daha iyi olur yoksa kablosuzmu FPS oyunları için gecikme olurmu kablosuzda
Kaliteli bir kablosuz alacaksan al. kablosuz kullanıyorum gerçekten çok rahat oluyorHocalarım sizce kablalo kulaklık mı daha iyi olur yoksa kablosuzmu FPS oyunları için gecikme olurmu kablosuzda
Corsair void elit almayı düşünüyorum iyimidirKaliteli bir kablosuz alacaksan al. kablosuz kullanıyorum gerçekten çok rahat oluyor
İyidirCorsair void elit almayı düşünüyorum iyimidir
Hocam bütçe 2k falan Corsair void elit almaya karar verdim daha iyisi varmı 2k civarında?Bütçene göre konu açarsan yardımcı oluruz.
corsair dönen başlık olması bi + tabilogitech g535 tek şarjda 33saat dayanabiliyor ses kalitesinde de çok fark yok deniyor şarj kalitesi olarak corsairden iyi arada uçurum var hatta corsair 16saat
![]()
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisini aliyim sizce önerinziz nedirlogitech g535 tek şarjda 33saat dayanabiliyor ses kalitesinde de çok fark yok deniyor şarj kalitesi olarak corsairden iyi arada uçurum var hatta corsair 16saat
![]()
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
corsair dönen başlık olması bi + tabi