Max 1300 TL kablosuz oyuncu mouse arıyorum
Hocam markası ne ya ilk kez duyuyorum![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
İyi midir![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
İyi sensör ve switch olarakHocam markası ne ya ilk kez duyuyorum
İyi midir
Bütçeyi arttirdim da sen ne onerirsinİyi sensör ve switch olarak
@Vadbavv ın attığını öneririm en f/p şuan oBütçeyi arttirdim da sen ne onerirsin
R1 in gerisindeLogitech g305nasil
Çok güzel bi öneri yapmışsınız benimde aklımdan geçen buydu.
Hangisi iyi r1 mi bu mu
Sensör olarak R1Hocam?
Peki o r1'in sitesi güvenilir mi kendi sitesi galibaSensör olarak R1
Sensör olarak R1
Güvenilir
Hocam peki bir şey soracağım kablolu mouse öneriniz ne olurdu 800 liraya kadarGüvenilir
Önerdikleri sensör olarak R1 in gerisinde
890 a bunu önerirdimHocam peki bir şey soracağım kablolu mouse öneriniz ne olurdu 800 liraya kadar
Hocam şimdi şöyle sabahtan beri ben farklı konular açıyorum çünkü karar veremedim şimdi kardeşime mouse lazım fakat kablosuz mouse'u daha çok seviyor fakat iyi kullanamıyor mouse'ları o yüzden diyorum ki bir tane kablosuz iş ders için mouse alıp pahalı olmayan daha çok onu kullanacağı için o yıpranır muhtemelen sonra oyun için kablolu mouse alsam daha az kullanır ve sıkıntı çıkmaz yoksa direkt oyuncu kablosuz mouseumu alsam karar veremedim şu kablolu mouse'u buldum nasıldır890 a bunu önerirdim
A4TECH BLOODY X5 PRO 16K CPI RGB GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
A4TECH BLOODY X5 PRO 16K CPI RGB GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığın benim attığıma göre kötü. Bence kablosuz sağlam bir şey alHocam şimdi şöyle sabahtan beri ben farklı konular açıyorum çünkü karar veremedim şimdi kardeşime mouse lazım fakat kablosuz mouse'u daha çok seviyor fakat iyi kullanamıyor mouse'ları o yüzden diyorum ki bir tane kablosuz iş ders için mouse alıp pahalı olmayan daha çok onu kullanacağı için o yıpranır muhtemelen sonra oyun için kablolu mouse alsam daha az kullanır ve sıkıntı çıkmaz yoksa direkt oyuncu kablosuz mouseumu alsam karar veremedim şu kablolu mouse'u buldum nasıldır