- Konu Sahibi
4000hz diyorSensör R1 ile aynı alınabilir ama R1 daha f/p aradaki farkı vermeye değmez.
4000hz diyorSensör R1 ile aynı alınabilir ama R1 daha f/p aradaki farkı vermeye değmez.
Dongle ile ikisi de 4000HZ oluyor4000hz diyor
Galiba dongle ile geliyor bu o dongle ile geliyor muyduDongle ile ikisi de 4000HZ oluyor
Hayır ekstra alman gerekGaliba dongle ile geliyor bu o dongle ile geliyor muydu
gıcırtı varNeden kötü mü ajazz hocam
Razer orochiv2 nasıldır 1000 TL'ye düşmüş kardeşime alcam bu fiyatlara hocamHayır ekstra alman gerek
o FİYATA kesinlikle alınırRazer orochiv2 nasıldır 1000 TL'ye düşmüş kardeşime alcam bu fiyatlara hocam
Kral 300 TL fazlaya R1 se var ama gene de değer mio FİYATA kesinlikle alınır
Attack shark var deluxe paw var R1 se var bide bu varo FİYATA kesinlikle alınır
Attack Shark daha iyi R1 SE ile Razer arasında 300 TL değecek fark yokKral 300 TL fazlaya R1 se var ama gene de değer mi
Attack shark var deluxe paw var R1 se var bide bu var
Shark x11 ile 300 deluxle 150 TL fark var hangisi alınmalı ucundenAttack Shark daha iyi R1 SE ile Razer arasında 300 TL değecek fark yok
X11 diyorsan o razer ve r1 se nin gerisinde razer al geçShark x11 ile 300 deluxle 150 TL fark var hangisi alınmalı ucunden
Sen hangi sharktan bahsediodunX11 diyorsan o razer ve r1 se nin gerisinde razer al geç
Bide deluxe nasıldır onlara göreX11 diyorsan o razer ve r1 se nin gerisinde razer al geç
KralX11 diyorsan o razer ve r1 se nin gerisinde razer al geç
x3 den bahsediyorum.Sen hangi sharktan bahsediodun
Bide deluxe nasıldır onlara göre
Sen hala anlamadın mı mouseSen hangi sharktan bahsediodun
Bide deluxe nasıldır onlara göre
Hangisini alayımx3 den bahsediyorum.
Deluxe dediğin modeli atarmısın
x3 den bahsediyorum.
Deluxe dediğin modeli atarmısın
https://amzn.eu/d/7yTPi1K 300 TL fark varx3 den bahsediyorum.
Deluxe dediğin modeli atarmısı
R1 SE ya da Razer alhttps://amzn.eu/d/7yTPi1K 300 TL fark var
Delux daha iyi değil mi kralım razerdanR1 SE ya da Razer al
Sensörü iyi de malzeme kalitesi iyi değilDelux daha iyi değil mi kralım razerdan