2-3k civarı çıkabilirimBütçe tam olarak nedir , yüksek ise Logitech g pro var , veya razer basilisk x hyperspeed olabilir
Ninjutso Sora2-3k civarı çıkabilirim
Çok teşekkür ederimNinjutso Sora
Lamzu Atlantis
Razer Viper v2 Pro
Lamzu atlantis ve ninjutso sorayı wraith esports üzerinden alabilirsin
Bu 3ü şu an dünyanın en iyi mouseleri. Logitech Gpx biraz geri kaldı
Değmez. Ninjutso, lamzu, razer varken bakılmaz bile.Logitech G703 kullanılıyorum. Elim de biraz büyük olduğundan bir tık büyük tercih ettim hoşuma gitti. İçerisinden 10 gram ağırlık çıkıyor istersen takıyorsun, hafif olsun istersen de çıkarıyorsun. Pil ağırlığı diye bir ağırlık da yok, çünkü mouse pil ile kutu içinden gelen kablosuyla şarj ediliyor. Şarj süresi tam dolumda günde 8 saat kullanımda 1 hafta rahat götürüyor. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım, sanırım logitech farkı
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Özelliklerini diğer modellerle kıyaslayabilirsiniz fikir olması açısından. İyi forumlar.
Kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Kullandıysanız dediğiniz doğru olabilir. Ben genelde bir mouse araştırıp alırım yıllarca kullanırım bozulana kadarDeğmez. Ninjutso, lamzu, razer varken bakılmaz bile.
Olabilir güzel mouseRazer deathadder v3 pro var şimdi herkes övüyor, bakabilirsin.
Kullanmakla alakalı değil özellikler ortada. Kullanıcı deneyimleri ortada. Razer sensör olarak çok önde.Kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Kullandıysanız dediğiniz doğru olabilir. Ben genelde bir mouse araştırıp alırım yıllarca kullanırım bozulana kadar![]()
Güzel tercihlerNinjutso Sora
Lamzu Atlantis
Razer Viper v2 Pro
Lamzu atlantis ve ninjutso sorayı wraith esports üzerinden alabilirsin
Bu 3ü şu an dünyanın en iyi mouseleri. Logitech Gpx biraz geri kaldı
Hocam şaka dimi bu? Sensörde nasıl tokatlıyor? Malzeme kaliteside nerdeyse aynı?Xm2we tabiki.. tek rakibi razer v3 pro vs. ninjutso lamzu hikaye reddit yabancı kullananların yorumlarına bakın youtubeda da incelemesi var sensörde de tokatlıyor malzeme kalitesi hepsinden iyi zaten.
Kardeşim 1 aydır bu mouseları araştırdım hepsini de aldım kullandım şuan elimde xm2we var. Bilmeden yorum yapma reddit yorumlarına bak al buda youtube karşılaştırma videosuHocam şaka dimi bu? Sensörde nasıl tokatlıyor? Malzeme kaliteside nerdeyse aynı?
Hocam tamam en iyi mouse kullandığınız mouse siz gidin 3370e en iyi sensör deyin mekanik switch diye kafanızda felan senaryo kurun ama gerçekler değişmez maalesef buda bir gerçekKardeşim 1 aydır bu mouseları araştırdım hepsini de aldım kullandım şuan elimde xm2we var. Bilmeden yorum yapma reddit yorumlarına bak al buda youtube karşılaştırma videosu
Kafana göre takıl kardeş en büyük sensinHocam tamam en iyi mouse kullandığınız mouse siz gidin 3370e en iyi sensör deyin mekanik switch diye kafanızda felan senaryo kurun ama gerçekler değişmez maalesef buda bir gerçek
Swarcow kanalı var bi bak bakayim oraya. 90dan fazla mouse denemiş birinin kanalıKafana göre takıl kardeş en büyük sensin
Ya birader sizin gibi sazanlar olduğu sürece daha çok yolunursunuz adam wraithten para alıp kendi mouselarını tanıtıyor her yerde wraith in 50 tl lik kodunu dağıtıyor. Sende gelmiş onu savunuyorsun lamzu atlantis sora güncel fiyatı 2300 tl olmuş xm2we 1700 tl arada 600 tl fark var. 600 tl sensör farkı mı olur. Sen aldıysan o fiyata bırak millet doğru karar versin bari. Reddit yorumlarına bakın öyle konuşun. Hem o dediğin adam xm2we alıp kullanmamış bile nasıl kıyaslama yapsınSwarcow kanalı var bi bak bakayim oraya. 90dan fazla mouse denemiş birinin kanalı