Öneri Kablosuz Mouse Önerisi (Nisan 2023)

dodoke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese iyi günler öncelikle Kablosuz mouse alacağım önceliğim Steelseries almak rival 3 baktım hoşumada gitti başka tavsiyelerinizi almak isterim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Razer orochi v2
Hem sensör olarak daha iyi hemde skatez olarak

MARİO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bütçe tam olarak nedir , yüksek ise Logitech g pro var , veya razer basilisk x hyperspeed olabilir

KS

dodoke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ninjutso Sora
Lamzu Atlantis
Razer Viper v2 Pro
Lamzu atlantis ve ninjutso sorayı wraith esports üzerinden alabilirsin

Bu 3ü şu an dünyanın en iyi mouseleri. Logitech Gpx biraz geri kaldı
Çok teşekkür ederim

melihdncrr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Logitech G703 kullanılıyorum. Elim de biraz büyük olduğundan bir tık büyük tercih ettim hoşuma gitti. İçerisinden 10 gram ağırlık çıkıyor istersen takıyorsun, hafif olsun istersen de çıkarıyorsun. Pil ağırlığı diye bir ağırlık da yok, çünkü mouse pil ile kutu içinden gelen kablosuyla şarj ediliyor. Şarj süresi tam dolumda günde 8 saat kullanımda 1 hafta rahat götürüyor. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım, sanırım logitech farkı :)
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Özelliklerini diğer modellerle kıyaslayabilirsiniz fikir olması açısından. İyi forumlar.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Logitech G703 kullanılıyorum. Elim de biraz büyük olduğundan bir tık büyük tercih ettim hoşuma gitti. İçerisinden 10 gram ağırlık çıkıyor istersen takıyorsun, hafif olsun istersen de çıkarıyorsun. Pil ağırlığı diye bir ağırlık da yok, çünkü mouse pil ile kutu içinden gelen kablosuyla şarj ediliyor. Şarj süresi tam dolumda günde 8 saat kullanımda 1 hafta rahat götürüyor. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım, sanırım logitech farkı :)
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Özelliklerini diğer modellerle kıyaslayabilirsiniz fikir olması açısından. İyi forumlar.
Değmez. Ninjutso, lamzu, razer varken bakılmaz bile.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Firat007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Xm2we tabiki.. tek rakibi razer v3 pro vs. ninjutso lamzu hikaye reddit yabancı kullananların yorumlarına bakın youtubeda da incelemesi var sensörde de tokatlıyor malzeme kalitesi hepsinden iyi zaten.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Xm2we tabiki.. tek rakibi razer v3 pro vs. ninjutso lamzu hikaye reddit yabancı kullananların yorumlarına bakın youtubeda da incelemesi var sensörde de tokatlıyor malzeme kalitesi hepsinden iyi zaten.
Hocam şaka dimi bu? Sensörde nasıl tokatlıyor? Malzeme kaliteside nerdeyse aynı?

Firat007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam şaka dimi bu? Sensörde nasıl tokatlıyor? Malzeme kaliteside nerdeyse aynı?
Kardeşim 1 aydır bu mouseları araştırdım hepsini de aldım kullandım şuan elimde xm2we var. Bilmeden yorum yapma reddit yorumlarına bak al buda youtube karşılaştırma videosu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kardeşim 1 aydır bu mouseları araştırdım hepsini de aldım kullandım şuan elimde xm2we var. Bilmeden yorum yapma reddit yorumlarına bak al buda youtube karşılaştırma videosu

Hocam tamam en iyi mouse kullandığınız mouse siz gidin 3370e en iyi sensör deyin mekanik switch diye kafanızda felan senaryo kurun ama gerçekler değişmez maalesef buda bir gerçek

Firat007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Swarcow kanalı var bi bak bakayim oraya. 90dan fazla mouse denemiş birinin kanalı
Ya birader sizin gibi sazanlar olduğu sürece daha çok yolunursunuz adam wraithten para alıp kendi mouselarını tanıtıyor her yerde wraith in 50 tl lik kodunu dağıtıyor. Sende gelmiş onu savunuyorsun lamzu atlantis sora güncel fiyatı 2300 tl olmuş xm2we 1700 tl arada 600 tl fark var. 600 tl sensör farkı mı olur. Sen aldıysan o fiyata bırak millet doğru karar versin bari. Reddit yorumlarına bakın öyle konuşun. Hem o dediğin adam xm2we alıp kullanmamış bile nasıl kıyaslama yapsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri