Hyperx Hastemaksimum 1.500₺ bandında kablosuz maouse önerisi alabilir miyim oyun için
düz tutuyorum normal mouse yi sarıyorumTutuş şekliniz nedir?
O zaman pulsar xlite mini wireless amazondandüz tutuyorum normal mouse yi sarıyorum
düz tutuyorum normal mouse yi sarıyorum
büyük müdür boyutu elim biraz büyük teHyperx Haste
Palm demiş… Bide bütçeyi aşıyor. Pulsar xlite mini wireless en iyisi olurClaw tutuyorsanız:
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Palm için sorun olabilirbüyük müdür boyutu elim biraz büyük te
elim büyük biraz birde
büyük eller için uygun mudurO zaman pulsar xlite mini wireless amazondan
Yani tam ölçüsü nedir elinizbüyük eller için uygun mudur
''Düz tutuyorum''dan net bir şey çıkaramadım. Xlite'nin linki var mı bu arada?Palm demiş… Bide bütçeyi aşıyor. Pulsar xlite mini wireless en iyisi olur
Palm için sorun olabilir
Yani anlaşılan palm tutuyor.''Düz tutuyorum''dan net bir şey çıkaramadım. Xlite'nin linki var mı bu arada?
1600+800 gözüküyorYani anlaşılan palm tutuyor.
bende euro olarak gözüküyorda tl olarak kargoyla bu civara denk geliyor
Almanya sitesinde öyle, uygulamadan kontrol ederseniz 1500 civarı olduğunu görürsünüz1600+800 gözüküyor![]()
Bu şekilde de yine 1700-1800 civarına geliyor ithalat ücretiyle, her türlü bütçeyi aşıcak.Almanya sitesinde öyle, uygulamadan kontrol ederseniz 1500 civarı olduğunu görürsünüz
Düzenleme;
Linki buldum
Check this out!
https://www.amazon.com.tr/dp/B09X1685MM?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_ZJ1ZCYEKHR5EHZFJEFH7