- Tepki
- 4
3-5k arası kablosuz oyuncu kulaklığı bakıyorum, kullanıp deneyimlediğiniz, uzun saatler (7-8 saat civarı) ağrı yapmayan ses kalitesi güzel kesinlikle KUMAŞ arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Öznel görüş: kulaklıklarda üst taraftaki iskelet yapısı benim kafamın üstünü hep ağrıtır o yüzden kullanınca hiç sevmedim. Ama arctis nova ürünlerinde kulaklığın iskeletinden önce bir bant var o bant benim baş ağrımı engelliyor. Nova 3 kullanıyorum şu an çok rahatım o konuda.Bunu düşündüm hem hafif olması da uzun kullanımda işime yarar diye düğşünüyorum. Deneyimlemiş birisi nasıl olduğunu anlatabilirse sevinirim. Kanalda inceleme videosu var zaten izledim videoyu.![]()
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.998,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Verdiğiniz bilgiler ve yorumunuz için teşekkürler. Kafa bandı konusunda sizinle aynı görüşteyim ve beni g435 konusunda olumsuz düşündüren şeylerden birisiydi. muhtemelen başka bir modele yöneleceğim.Öznel görüş: kulaklıklarda üst taraftaki iskelet yapısı benim kafamın üstünü hep ağrıtır o yüzden kullanınca hiç sevmedim. Ama arctis nova ürünlerinde kulaklığın iskeletinden önce bir bant var o bant benim baş ağrımı engelliyor. Nova 3 kullanıyorum şu an çok rahatım o konuda.
Mikrofon aslında çamur gibi ama 3000 tlye kablosuz kulaklık olmasını göz önüne alarak vasatın üstü bir mikrofona sahip diyebilirim.Youtubede millet mikrofonunu çok beğenmiş ama kimse benim gibi " 3000 tl olmasını göz önüne alarak" falan yazmamış bildiğin beğenmişler. Kulakları kirli sanırım anlamadımHafiflik konusunda ise gerçekten tüy gibi hafif.
Bu ürün oyun oynayıp konuşma amaçlı değil de günlük kullanım amaçlı pratik bir ürün.
Rica ederim güzel fp bir şey çıkar inşallahVerdiğiniz bilgiler ve yorumunuz için teşekkürler. Kafa bandı konusunda sizinle aynı görüşteyim ve beni g435 konusunda olumsuz düşündüren şeylerden birisiydi. muhtemelen başka bir modele yöneleceğim.