Kafa Dengi Arkadaş Arıyorum

Pcbilgilisi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar PC Hocası forum sakinleri,

Ben bilgisayarla, sistemlerle ve işin teknik mutfağıyla (Windows IoT LTSC, Custom ROM, Linux vb.) derinlemesine ilgiliyim fakat çevremde gerçekten bu konulardan anlayan birini bulamadım. Yaşadığım yeden mi kaynaklı yoksa genel bir durum mu anlamıyorum ama tam anlamıyla kafa dengi arkadaş arıyorum.

Şu an 11. sınıf meslek lisesi bilişim bölümündeyim. Bölümdeki arkadaşlarım maalesef bana kafa dengi gelmiyor; vizyonları ve ilgileri çok farklı. Forumlardaki o eski teknik muhabbeti, samimiyeti ve bilgi paylaşımını yapabileceğim, güvenebileceğim insanlar arıyorum.

Kafa dengi olmayan insanlara güvenmekte zorlandığım için genelde arkadaşsız kalıyorum ama bu yalnızlığı artık kırmak istiyorum. Eskiden (2020-2021 yılları gibi) kafa dengi bulmak daha kolaydı, şimdi bizim gibi düşünenler azaldı gibi hissediyorum.

Eğer sizin de ilginiz bu yöndeyse, forum kültürünü seviyorsanız ve benzer bir yalnızlık yaşıyorsanız tanışalım. Discord üzerinden veya forumdan teknik muhabbet çevirebileceğim, güvenilir arkadaşlara kapım açık.

Bunu nasıl çözebilirim ya da aranızda benimle aynı frekansta olanlar var mı?

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri