Yardım Kafa Pedi Rahat Olan Oyuncu Kulaklık Önerisi

PasaTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar kafa pedi yumuşak sıkmayan böylelikle saçta çökme meydana getirmeyecek kulaklık istiyorum zor bir şey istiyorum biliyorum :D

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Merhabalar kafa pedi yumuşak sıkmayan böylelikle saçta çökme meydana getirmeyecek kulaklık istiyorum zor bir şey istiyorum biliyorum :D
Corsair Void Elite kullanıyorum, sanırım 3 sene önce satın almıştım. Eğer ucuza bulabilirsen öneririm.

KS

PasaTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
siyahını 2 bin küsüre buldum bu şubatta hayırlısı ile alacağım değerlendirmen nedir bu kulaklık hakkında ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
siyahını 2 bin küsüre buldum bu şubatta hayırlısı ile alacağım değerlendirmen nedir bu kulaklık hakkında ?
Ben üründen memnunum. Mikrofon kalitesi, rahatlığı, ses kalitesi, yazılımı vs. gayet iyi. Çok uzun zamandır aktif olarak kullanıyorum. (Sanırım 3 yılı geçti) Şu ana kadar sol kulak pedi çıktı ve ses açma tekerleğini oynattığında sağ-sol dengesi bozuluyor. Ürünü normalden çok daha fazla kullandığım için bana bu kusurlar normal geliyor.
( Corsair temsilcisi ürünün ses tekerleğindeki sorunun ürün kaynaklı olduğunu kabul edip, bendeki ürünü kablosuz RGB modeli ile değiştirecekti. Ama Türkiye ile yaşadıkları kargo ve gümrük sorunlarından dolayı maalesef işlemi yapamıyorlar. )

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri