Kalite düşüklüğü performans eksikliği

surucu_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostlar geçen yıl kasım ayı civarı halimexpresten ekran kartı aldım gtx750 1gb malesef bütcem buna yetiyordu osıralar çalışmıyorum verilen harçlıklarla zar zor aldım, neyse konuyu dağıtmadan örnek vereceğim oyun the forest ilk ay o kadar kaliteliydiki herşey o çimenler o ağaçlar kalite eşsiz o high ayarlarda oynamak ayrı bi zevk sonra birde farcry 5 oynadım oda güzeldi low ayarlar olsada genede o kalitesizliği vermiyordu bir kaç gün sonra forest gireyım dedim kalite leş oyun menu seçenekler boyle küçülmüş gibi piksel herzamanki gibi monıtorumn desteklediği gibi 1360x768 idi ondan sorun yoktu dedim oyunu güncellemedimde farcry 5 de aynı sorun vardı menu seçenekler sanki küçülmüş gibi oyun ayarlarıda tam piksel, ayarlar eski gibi, oyun ise kaliteli zamanlarda ki gibi kaliteli deildi. sorun ne olabilir bu sorunu halletmek istiyorum neden boyle artık donanım sorunlu oldugunu dusunmeye başaldım sayısızca formatın yenıden 0 dan kurmanın bile etkisizliği yazılımsal olmadıgını gösteriyor yardım olursanız sevinirim. iyi forumlar ( Hızlıca ekleyeyım bu tüm oyunlarda olmaya başladı)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri