Aşağıdaki var kalitesi nasıldır bilmem;Selamlar arkadaşlar, güzel bir mouse pad arıyorum, mümkünse 80x30 olsun, klavyeyi de kaplamasını istiyorum. rgb olması olmaması farketmez, üstünde resim olanlar da olur, siyah da olur.
rgb diye alırdım eskiden olsa ama kaliteli olmadığı belli biraz.Aşağıdaki var kalitesi nasıldır bilmem;
Bu atacağım yeri ürünleri iyi trendyolda vs. de var istersen bu mağazadan tercih edebilirsin arkadaşıma da aldırdım.rgb diye alırdım eskiden olsa ama kaliteli olmadığı belli biraz.
bütçe koyabilirsen steelseries al doku kalitesi çok iyi yağ gibi kayıyor mousergb diye alırdım eskiden olsa ama kaliteli olmadığı belli biraz.
konuyla alakasız biraz ama sana bi sorum olacak dostum g24f monitör kullanıyorsun memnunmusun sıkıntısı falan varmı nekadar zamandır kullanıyosunrgb diye alırdım eskiden olsa ama kaliteli olmadığı belli biraz.
stelseries ile sorun yaşayan çok varbütçe koyabilirsen steelseries al doku kalitesi çok iyi yağ gibi kayıyor mouse
Selamlar arkadaşlar, güzel bir mouse pad arıyorum, mümkünse 80x30 olsun, klavyeyi de kaplamasını istiyorum. rgb olması olmaması farketmez, üstünde resim olanlar da olur, siyah da olur.
https://www.amazon.com.tr/BlueForce...71-aa47-de69335f3bb2&pd_rd_i=B09BW37RBS&psc=1 onun harici şöyle birşey varSelamlar arkadaşlar, güzel bir mouse pad arıyorum, mümkünse 80x30 olsun, klavyeyi de kaplamasını istiyorum. rgb olması olmaması farketmez, üstünde resim olanlar da olur, siyah da olur.
hocam 3 4 aydır kullanmaktayım. monitör gerçekten çok iyi ve fiyatına göre de güzel özellikleri var. bir kere, ss ips olması gayet artı ve 180 hz oc olması da güzel. ayrıca kutudan da 180 hz destekleyen bir hdmi çıkıyor.konuyla alakasız biraz ama sana bi sorum olacak dostum g24f monitör kullanıyorsun memnunmusun sıkıntısı falan varmı nekadar zamandır kullanıyosun
hocam kullanıyor musunuz ?![]()
Voground Rgb Led Gaming Mousepad Siyah Kaymaz Su Geçirmez Xl Mause Pad 80x30 Cm - Fiyatı, Yorumları
Voground Rgb Led Gaming Mousepad Siyah Kaymaz Su Geçirmez Xl Mause Pad 80x30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
peki teşşekkür ederim kardeşimhocam 3 4 aydır kullanmaktayım. monitör gerçekten çok iyi ve fiyatına göre de güzel özellikleri var. bir kere, ss ips olması gayet artı ve 180 hz oc olması da güzel. ayrıca kutudan da 180 hz destekleyen bir hdmi çıkıyor.
hocam kullanıyor musunuz ?
Bu ürünü aldım mkey marka şimdi teslimat bekliyorum kargo dağıtımdaAşağıdaki var kalitesi nasıldır bilmem;
hocam rgb bağlantısı neyle oluyor ?Bu bütçe aralığında Porge, Xrades, Klasse mousepadlere yönelebilirsiniz. Kendim yaklaşık iki haftadır Porge 90*40 Mousepad kullanıyorum şu anlık memnunum.
Hocam benim kullandığım düz rgb olmayan model ama rgb bağlantısı usb olur genelde kasaya takıp kullanırsınızhocam rgb bağlantısı neyle oluyor ?
renkler ne güzel uymuş. bakacağım teşekkürler.Bir kaç gün önce sipariş vermiştim Az önce teslim aldım güzel hissi var 190₺ için gayet makul. Link isterseniz hepsi burada da mkey marka bakabilirsiniz.