Kameram olmadıgı halde kameram var olarak gözüküyor ve Facebookta çağrı yapamıyorum !

TuranErdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar ben pc den facebooka girip arkadaşımla sesli görüşmek istiyorum ama olmuyor. Kameranız veya mikrofonunuz yok diyor halbuki mikrofonum var kameram yok zaten görüntülüde görüşmeyeceğiz neden oluyor olabilir. Olmayan kameramı var olarak gösteriyor lütfen yardım edermisiniz ? BÜTÜN DRİVERLERİM GÜNCEL.

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TuranErdem' Alıntı:
merhabalar ben pc den facebooka girip arkadaşımla sesli görüşmek istiyorum ama olmuyor. Kameranız veya mikrofonunuz yok diyor halbuki mikrofonum var kameram yok zaten görüntülüde görüşmeyeceğiz neden oluyor olabilir. Olmayan kameramı var olarak gösteriyor lütfen yardım edermisiniz ? BÜTÜN DRİVERLERİM GÜNCEL.

tarayıcınıza mikrofona erişim izni verdiniz mi? 
eğer vermediyseniz sıkıntı bundan kaynaklı olabilir

chrome kullanıyorsanız:

alıntı
"
  1. Chrome'u açın.
  2. Sağ üstte, Diğer undefined undefined Ayarlar'ı tıklayın.
  3. Gelişmiş ayarları göster'i tıklayın.
  4. "Gizlilik" bölümünde İçerik ayarları'nı tıklayın.
  5. "Medya" bölümünde, aşağıdaki seçeneklerden birini tıklayın:
    • Bir sitenin kamerama ve mikrofonuma erişmesi gerektiğinde bana sor: Bir site kameranızı ve mikrofonunuzu kullanmak istediğinde Chrome sizi uyarır.
    • Sitelerin kamerama ve mikrofonuma erişmesine izin verme: Sitelerin kameranızı ve mikrofonunuzu kullanma isteklerini otomatik olarak reddeder.
ilgili konuya Burdan ulaşabilirsin.

KS

TuranErdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mikrofonum doğru yerde takılı. Kameram yok zaten sesli görüşme yapacağız bana mikrofon veya kamera tak diyor sesli arama yapıcağım ne gerek var ki ?

Farklı bir tarayıcı indirerek deneyeyim bir de.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri