- Tepki
- 15
- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
Hocam iyi günler dilerim 50K bandında 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
Gigabyte al derim.Hocam iyi günler dilerim 50K bandında 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
Hocam bu 2023 model değil mi ?https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9 şuna bakılabilir. O fiyata 4070 almak isterdim. Fiyatı 52 idi bin lira zamlanmış. Belki indirime girebilir.
Hocam tuf alasım yok, daha bugün Asus rog strix g16 iadesi gerçekleştirdim, sıkıntılıydı sıkıntısını çözemedim şuan incelemede gözüküyor inşAllah para iadesini gerçekleştirirler...(Ve neden gigabyte dediniz, neden Acer değil hocam?))Gigabyte al derim.
Bütçeni artırabilirsen Peşin fiyatına 6 taksit ile bu alınabilir.
AynenHocam bu 2023 model değil mi ?
Hocam tuf alasım yok, daha bugün Asus rog strix g16 iadesi gerçekleştirdim, sıkıntılıydı sıkıntısını çözemedim şuan incelemede gözüküyor inşAllah para iadesini gerçekleştirirler...(Ve neden gigabyte dediniz, neden Acer değil hocam?))
Muhtemelen 3 üde değil, arkadaşında attığı 4070 li modeli alırdımHocam bu 2023 model değil mi ?
Hocam tuf alasım yok, daha bugün Asus rog strix g16 iadesi gerçekleştirdim, sıkıntılıydı sıkıntısını çözemedim şuan incelemede gözüküyor inşAllah para iadesini gerçekleştirirler...(Ve neden gigabyte dediniz, neden Acer değil hocam?))
Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk için Gigabyte dedimHocam bu 2023 model değil mi ?
Ahahahah hocam emin olun bana fabrika çıkışı kötü olanı denk gelecektir, benim şansım bundan ilerisini göremez. Sizin ve yunus hocamın dediği gibi, ben en iyisi mi Gigabyte alayım hem sorunsuz hem kalite farkı var...))Gigabyte çok tatlı bi' cihaz ama bu fiyat bandında 4070 almak mantıklı olur.
Nitro 16 sıvı metal soğutma olduğu için en mantıklı cihaz gibi duruyor, tabi fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış bi' cihaz gelmezse ihya eder.
Sırf bu yüzden Gigabyte kesinlikle alınmaz desem yeridir, aceri alın geçin derim.Ahahahah hocam emin olun bana fabrika çıkışı kötü olanı denk gelecektir, benim şansım bundan ilerisini göremez. Sizin ve yunus hocamın dediği gibi, ben en iyisi mi Gigabyte alayım hem sorunsuz hem kalite farkı var...))
Hocam eğer iyice araştırırsanız gigabyte gerek soğutma gerek display gerek ise kalite'de aceri solluyor...))Sırf bu yüzden Gigabyte kesinlikle alınmaz desem yeridir, aceri alın geçin derim.
birde hocam acer'da soğutma sıkıntısı var o yüzden Gigabyte alayım diyorum...Gigabyte çok tatlı bi' cihaz ama bu fiyat bandında 4070 almak mantıklı olur.
Nitro 16 sıvı metal soğutma olduğu için en mantıklı cihaz gibi duruyor, tabi fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış bi' cihaz gelmezse ihya eder.
Hocam iyi akşamlar dilerim, Gigabyte servisleri nasıl acaba yardımcı olabilir misiniz. İncehesaptan satın alayım diyorum bu arada! Tavsiye eder misiniz?))))Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk için Gigabyte dedim
Gigabyte servisleri iyi bir sorun çıkarmaz. İncehesaptan almanda fayda var bir sıkıntı olduğu zaman garantiye onlar yönlendirebilir daha iyi olur.Hocam eğer iyice araştırırsanız gigabyte gerek soğutma gerek display gerek ise kalite'de aceri solluyor...))
birde hocam acer'da soğutma sıkıntısı var o yüzden Gigabyte alayım diyorum...
Hocam iyi akşamlar dilerim, Gigabyte servisleri nasıl acaba yardımcı olabilir misiniz. İncehesaptan satın alayım diyorum bu arada! Tavsiye eder misiniz?))))