45.000-60.000 TL Kararsızım Hangisini Almalıyım ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
KS

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9 şuna bakılabilir. O fiyata 4070 almak isterdim. Fiyatı 52 idi bin lira zamlanmış. Belki indirime girebilir.
Hocam bu 2023 model değil mi ?

Gigabyte al derim.

Bütçeni artırabilirsen Peşin fiyatına 6 taksit ile bu alınabilir.

Hocam tuf alasım yok, daha bugün Asus rog strix g16 iadesi gerçekleştirdim, sıkıntılıydı sıkıntısını çözemedim şuan incelemede gözüküyor inşAllah para iadesini gerçekleştirirler...(Ve neden gigabyte dediniz, neden Acer değil hocam?))

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109

Hocam tuf alasım yok, daha bugün Asus rog strix g16 iadesi gerçekleştirdim, sıkıntılıydı sıkıntısını çözemedim şuan incelemede gözüküyor inşAllah para iadesini gerçekleştirirler...(Ve neden gigabyte dediniz, neden Acer değil hocam?))
Aynen

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221

Muhtemelen 3 üde değil, arkadaşında attığı 4070 li modeli alırdım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk için Gigabyte dedim

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Gigabyte çok tatlı bi' cihaz ama bu fiyat bandında 4070 almak mantıklı olur.
Nitro 16 sıvı metal soğutma olduğu için en mantıklı cihaz gibi duruyor, tabi fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış bi' cihaz gelmezse ihya eder.

KS

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Nitro 16 sıvı metal soğutma olduğu için en mantıklı cihaz gibi duruyor, tabi fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış bi' cihaz gelmezse ihya eder.
Ahahahah hocam emin olun bana fabrika çıkışı kötü olanı denk gelecektir, benim şansım bundan ilerisini göremez. Sizin ve yunus hocamın dediği gibi, ben en iyisi mi Gigabyte alayım hem sorunsuz hem kalite farkı var...))

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Ahahahah hocam emin olun bana fabrika çıkışı kötü olanı denk gelecektir, benim şansım bundan ilerisini göremez. Sizin ve yunus hocamın dediği gibi, ben en iyisi mi Gigabyte alayım hem sorunsuz hem kalite farkı var...))
Sırf bu yüzden Gigabyte kesinlikle alınmaz desem yeridir, aceri alın geçin derim.

KS

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sırf bu yüzden Gigabyte kesinlikle alınmaz desem yeridir, aceri alın geçin derim.
Hocam eğer iyice araştırırsanız gigabyte gerek soğutma gerek display gerek ise kalite'de aceri solluyor...))

birde hocam acer'da soğutma sıkıntısı var o yüzden Gigabyte alayım diyorum...

Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk için Gigabyte dedim
Hocam iyi akşamlar dilerim, Gigabyte servisleri nasıl acaba yardımcı olabilir misiniz. İncehesaptan satın alayım diyorum bu arada! Tavsiye eder misiniz?))))

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Hocam eğer iyice araştırırsanız gigabyte gerek soğutma gerek display gerek ise kalite'de aceri solluyor...))

birde hocam acer'da soğutma sıkıntısı var o yüzden Gigabyte alayım diyorum...

Hocam iyi akşamlar dilerim, Gigabyte servisleri nasıl acaba yardımcı olabilir misiniz. İncehesaptan satın alayım diyorum bu arada! Tavsiye eder misiniz?))))
Gigabyte servisleri iyi bir sorun çıkarmaz. İncehesaptan almanda fayda var bir sıkıntı olduğu zaman garantiye onlar yönlendirebilir daha iyi olur.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri