Bence hyperx cloud 2 i eleyin gereksiz pahalı logitech ve razer arasında karar vermeniz daha doğru olacaktır.Ben v2 pro kullanıyorum gayet memnunum kullanım amacınızda müzik yok ise Razer ı önerebilirim
Hocam oyun performansı ve rahatlığı nasıl acaba yeri geliyor 7-8 saat pc başında kalıyorum o yüzden rahatlığı önemli, oyun olarakta fps ağırlıklı oynadığım için ses kasma kritik önem taşıyor birde yedek ped vs çıkıyor mu kutu içeriğinden?Ben v2 pro kullanıyorum gayet memnunum kullanım amacınızda müzik yok ise Razer ı önerebilirim
Bence hyperx cloud 2 i eleyin gereksiz pahalı logitech ve razer arasında karar vermeniz daha doğru olacaktır.
Hocam oyun performansı mükemmel diyebilirim bence. cs go oynuyorum eq ayarlarını yaptıktan sonra ne bir dip ses yaşadım ne bir şikayetim oldu daha öncesinde barracuda x kullanıyordum ( kısa süre kullanıp kuzenime hediye ettim) arada gerçekten hissedilir fark var. Kullanım süresi olarak 2-3 kullanımdan sonra pad ler direk kafa ve kulak yapınıza göre şekilleniyor. İçerisinden yedek pad çıkmıyorHocam oyun performansı ve rahatlığı nasıl acaba yeri geliyor 7-8 saat pc başında kalıyorum o yüzden rahatlığı önemli, oyun olarakta fps ağırlıklı oynadığım için ses kasma kritik önem taşıyor birde yedek ped vs çıkıyor mu kutu içeriğinden?
Uzun kullanımda hiç bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin cuma cumartesi pazar 9-10 saat oynuyorum. Baş ağrısı terleme vs yaşamadımHocam oyun performansı mükemmel diyebilirim bence. cs go oynuyorum eq ayarlarını yaptıktan sonra ne bir dip ses yaşadım ne bir şikayetim oldu daha öncesinde barracuda x kullanıyordum ( kısa süre kullanıp kuzenime hediye ettim) arada gerçekten hissedilir fark var. Kullanım süresi olarak 2-3 kullanımdan sonra pad ler direk kafa ve kulak yapınıza göre şekilleniyor. İçerisinden yedek pad çıkmıyor
Ne kadar oldu v2 proBlackshark v2 pro
Logitech gpxi de eleyin onun yerine g733 alabilirsiniz
V2 pro şu an arttı o yüzden g733’de olabilir ama 3.5da değer
Gpx rahat değil zatenHocam oyun performansı ve rahatlığı nasıl acaba yeri geliyor 7-8 saat pc başında kalıyorum o yüzden rahatlığı önemli, oyun olarakta fps ağırlıklı oynadığım için ses kasma kritik önem taşıyor birde yedek ped vs çıkıyor mu kutu içeriğinden?
3.5Ne kadar oldu v2 pro