Kargo eve gelince geri yollanır mı

mehmet9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. Gaming.gen.tr'den dk4 hazır sistemi aldım. Yarınki sistemin ne olacağı belirsiz olduğundan ve kapma şansımın düşük olduğunu düşündüğümden siparişi verdim dün. Ama eğer yarın olur da kapabilirsem ve 11kdan yüksek olmayan bir sistem olursa dk4 sistemi iade etmem gerekecek. Kargo evime geldiğinde teslim almayıp geri yollasam iade edilir mi? Yoksa hazır sistem de olsa toplama muamelesi görüp parçalar takıldığı için almıyoruz mu derler?

Güncelleme: mail attım ve pazartesi kargoya verileceğini öğrendim. Eğer kargoya verilmeden önce haver verirsem işlem yapılacağını ilettiler

Son düzenleme:

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
hocam şöyle olur eğer yarınki sistemi alırsanız sistem kargoya verilmeden iade edersiniz

KS

mehmet9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam şöyle olur eğer yarınki sistemi alırsanız sistem kargoya verilmeden iade edersiniz
Araştırdığım kadarıyla sistem kişiye özel toplanma muamelesi gördüğünden parçalar takılırsa iade edilemiyormuş. Ben de yarınki sistemi satın almayı becerebilirsem ikisinden birini satarım en kötü ihtimalle. Yani en azından böyle bir çözüm düşünebildim sadece.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Eğer sistemde bir sorun yoksa iade olmuyor diye biliyorum ben. Kişiye özel açıldıgını söylüyor firmalar.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Merhaba. Gaming.gen.tr'den dk4 hazır sistemi aldım. Yarınki sistemin ne olacağı belirsiz olduğundan ve kapma şansımın düşük olduğunu düşündüğümden siparişi verdim dün. Ama eğer yarın olur da kapabilirsem ve 11kdan yüksek olmayan bir sistem olursa dk4 sistemi iade etmem gerekecek. Kargo evime geldiğinde teslim almayıp geri yollasam iade edilir mi? Yoksa hazır sistem de olsa toplama muamelesi görüp parçalar takıldığı için almıyoruz mu derler?
Parçalar takıldıysa iade edemezsin malasef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri