Kargoda Olan Deformasyon

Fahrenayt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dün Aras Kargo ile bilgisayarımı servise yolladım. Bugün servise ulaşınca bu fotoğrafları attılar. Elimde bilgisayarın herhangi bir göçüğünün yada arızasının olmadığını kanıtlayan videolar var zaten göndermeden önce çekmiştim. Servis tutanaklarını söyledi ama kutusunda herhangi bir sorun olmadığı için itiraz etme ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi aynı zamanda. İtiraz ederlerse ne yapmam lazım. Lütfen yardım edin. Laptopun garantisi geçen sene doldu.

Ekli dosyalar

• 781ec212-ec95-403f-8200-f55caaafdbaa.jpg
    781ec212-ec95-403f-8200-f55caaafdbaa.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 4
  • d4491e5a-6604-4083-be35-b4d22b0e4c31.jpg
    d4491e5a-6604-4083-be35-b4d22b0e4c31.jpg
    96.9 KB · Görüntüleme: 4
  • c77368c4-8faa-4933-884a-4d9c0bfb3156.jpg
    c77368c4-8faa-4933-884a-4d9c0bfb3156.jpg
    180.8 KB · Görüntüleme: 4

gorrkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda kargo şubesine başvurmanız en sağlıklı seçenek olacaktır. Eğer varsa kargo öncesi görselleri ve hasarlı görselleri de ek olarak sunun. Eğer servis de güvenlik amaçlı görseller aldıysa kargolama öncesine ait bu görselleri de ekleyebilirseniz sizin faydanıza olacaktır. ( Hatta servis laptop u kutularken köpük ya da air bubble gibi destek malzemeleri koymuşsa, bunlardaki hasarları da içeren görseller kullanın.) Kargoyu teslim aldıktan sonra bunu farkettiğiniz için kargo tutanak tutmakta falan zorluk çıkarabilir ama bu sizin yasal bir hakkınız. 5 gün içerisinde tutanak talebi oluşturma hakkınız var. Tekrardan geçmiş olsun umarım kısa sürede istediğiniz gibi sonuçlanır.

KS

Fahrenayt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda kargo şubesine başvurmanız en sağlıklı seçenek olacaktır. Eğer varsa kargo öncesi görselleri ve hasarlı görselleri de ek olarak sunun. Eğer servis de güvenlik amaçlı görseller aldıysa kargolama öncesine ait bu görselleri de ekleyebilirseniz sizin faydanıza olacaktır. ( Hatta servis laptop u kutularken köpük ya da air bubble gibi destek malzemeleri koymuşsa, bunlardaki hasarları da içeren görseller kullanın.) Kargoyu teslim aldıktan sonra bunu farkettiğiniz için kargo tutanak tutmakta falan zorluk çıkarabilir ama bu sizin yasal bir hakkınız. 5 gün içerisinde tutanak talebi oluşturma hakkınız var. Tekrardan geçmiş olsun umarım kısa sürede istediğiniz gibi sonuçlanır.
Şubeye verdiğimde biz hasardan muhafız dediler, bende işkillendim ama dediğim gibi hiç sorun olmadı diye üstün düşmedim. Servis beni arayıp bu görselleri attı ve istersem tutanak tutulacağını söyledi, bende tutun dedim. Sonra Aras kargoyu aradım ve durumu anlatıp talep oluşturdum, bana geri dönüş yapacaklarını söylediler (bu 1-2 saat önce oldu). Şu anda Şikayet Var üzerinden talep açtım. My Asus uygulamasından yaptığım testlerin videosu, laptopun deforme olan yerinin sağlam olduğunu gösteren videosu falan herşey elimde var. 175'i aradım, tutanak eğer kargo firması tarafından reddedilirse THH'ye başvurmamı önerdi. İnanın hiç güven vermiyor bu kadar tavsiye almama rağmen çünkü şirketlerin benimle uğraşacağını hiç sanmıyorum.

Önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri