Yardım Kargodan Gelen Tv Kutusunda Böyle Bir Yırtık Var !!!

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Vatan bilgisayar üzerinden aldığım tv kargo bugün geldi. Geldiğinde etrafını iyice inceledim. Lakin fotoda belirtilen yırtık alan içimde şüphe oluşturdu. Kargodaki arkadaş oradan tutulduğu için içeri çökme yapıyor verdiğimiz çoğu tv bu şekilde diye belirtti. Ayrıca vatan bilgisayar da herhangi bir yırtık ezik ıslaklık olduğu taktirde almayın diye belirtmişti. Tv yeniden gelecek iade ettim. Bu durum bir sorun mu ? Altında köpük olmasına rağmen herhangi bir hasar oluşur mu bu durumda. Yeni gelecek tv de aynı şekilde olursa almalı mıyım? Yrd olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_6374.jpeg
    IMG_6374.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 26

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
''Oradan tutulduğunda içeri çökme yapıyormuş.''
Kargo firmasının verdiği cevaba bak. Plastik zımbırtıdan tutmayıp adam gibi taşısanıza...... Karton kutunun üzerinde zaten nal gibi belirtiliyor. Kırılacak eşya, hassas taşıma diye.

İçerideki köpük görülüyor. Plastik şerit zorlayarak köpüğü kesmemiş. Dolayısı ile içeriye TV ye ulaşmamış. Ayrıca bu köpükler kalın ve esnektir. Kesmediği için burada tutma ile ağırlıkla olan basıncı yayıp dağıtmıştır.

Bu halde bile bir zarar vermiş olması son derece düşük ihtimal.
Yeni gelecek olan da bu şekilde gelmeyebilir. Düzgün şekilde gelmesi şeklinde düşünün.

Güle güle, iyi günlerde kullanın...

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bilgilendirme için teşekkür ederim ayrıca montaj ekibine de ilettim görseli o da problem olmaz eğer köpüğe ezici darbe veya köpüğü yırtmadıysa diye belirtti. Malum sıkıntılı süreçler belki tv yi kurup sorun çıksa görseldeki alanı bana söyleyip hasarlıydı zaten diyeceklerdi. Ne yapacağımı bilemiyorum valla.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Yeni gelecek olanın mutlaka bu şekilde taşıma bandındaki kısmın içeri girmesi şeklinde elinize ulaşacağı şartı yok. Düzgün bir şekilde de gelme ihtimali yüksek.
Ayrıca hiç açılmamış kutu, açılıp sonradan bantlanmamış dokunulmamış bir tv göndermiş Vatan. Bu da önemlidir. Yenisi de böyle olacaktır büyük ihtimal.

Kurulum ve kontrol sonrası, üründe dileğimiz hiçbir sorun çıkmaması.
Olaki bir sorun görüldü. Yok buradaki taşıma bandı içeri girmiş, soruna bu sebep olmuş diye yürümeleri mümkün değil.
Çünkü panele-ekran bir hasar vermemiştir. Ancak orta göbekten darbe ile delinen kutularda panel çatlama ve kırılma olabiliyor kargo taşımalarında.

Son olarak kuruldu, kontrol edildi herşey yolunda. Kutunun içine iyice bakın. Belge, klavuz, garanti belgesi ne varsa alıp saklayın.
Ayrıca koyacak yer varsa, dolap üstü, ytak altı vb. Orjinal-fabrikasyon TV kutusunu birkaç ay saklayın. Olaki bu süre içinde bir sorun çıkar, yeniden değişim gerekirse iade işinizi rahat halledersiniz.

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar aldığım tüm ürünlerin garanti belgesi, kutusu vs. Saklamaya özen gösteririm. Umarım söylediğiniz gibi gelir de sorun yaşamam. Maalesef aksi durumlarda satıcı, yetkili servis ile uğraşmak mide bulandırıcı olabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri