Yardım Kasa Çalışıyor Görüntü Gelmiyor.

Frozen_X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, 1 ay önce BIOS'un kendi sitesinden "A320M-K Pro V14" için BIOS güncelleme dosyası indirdim içini açtığımda bir BIOS ve bir Windows dosyaları vardı. Windows'tan Update dosyası vardı onu açtım güncelleme yaptım sonra bilgisayarı yeniden başlatınca hiç açılmamaya başladı. Sadece klavyenin ışığı yanıyor, başka bir şey olmuyordu. Bilgisayarı şimdi hiç açmamaya başladım, şimdide "Sinyal Yok" Hatası Veriyor Ne çözüm varsa hepsini denedim olmuyor. Lütfen Yardım Edin. Aşağıya neler yaptığımı yazıyorum.

Yaptıklarım:

• Bios Pilini Çıkarıp Taktım.
• CMOS Reset Attım.
• Bios Pilini Çıkarıp Ters Taktım.
• HDMI Kablosunu Çıkarıp Taktım.
• Ram'leri Çıkarıp Taktım.
• Ram'lerin yerini değiştirdim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
616
Genellikle bios güncellerken özellikle 300 serilerinde çoğu kişinin başına gelen tatsız bir durum malesef.
Aslında söylenebilecek herşeyi denemişsiniz, güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan destek almanızı öneririm. Çünkü her müdahalede basit bir şeyse bile daha karışık hale getirebilirsiniz. Enazından farklı parçalarla deneyip test edebilir. (garantiniz varsa tabi orayada danışmanız daha iyi olur.) belliki bir şeyler ters gitmiş kurulum yaparken veya anlık kesinti olmuş olabilir.

Son düzenleme:
KS

Frozen_X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Genellikle bios güncellerken özellikle 300 serilerinde çoğu kişinin başına gelen tatsız bir durum malesef.
Aslında söylenebilecek herşeyi denemişsiniz, güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan destek almanızı öneririm. Çünkü her müdahalede basit bir şeyse bile daha karışık hale getirebilirsiniz. Enazından farklı parçalarla deneyip test edebilir. (garantiniz varsa tabi orayada danışmanız daha iyi olur.) belliki bir şeyler ters gitmiş kurulum yaparken veya anlık kesinti olmuş olabilir.
Teşekkür ederim garantisi olduğu aklıma şimdi geldi yarın tamire goturcem sağol

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri