arkadaşlar içinde psu olmasına rağmen kasa çok ucuz ve güzel değil mi?
rampage marka bir ürünü beleş verseler almam.arkadaşlar içinde psu olmasına rağmen kasa çok ucuz ve güzel değil mi?
fiyat çok uygun. niye almazsın nedeni nedir hocam?rampage marka bir ürünü beleş verseler almam.
hocam isterse üstüne para versinler yinede tercih etmem rampage kaliteli bir marka değilarkadaşlar içinde psu olmasına rağmen kasa çok ucuz ve güzel değil mi?
rampage markası gördüğüm en kalitesiz marka kulaklığını aldım cok kullanamadan bozuldu mouseum kafayı yedi garantiye gönderemedim rampgaten sikayetci olan cok kisi gördüm tavsiye etmem.fiyat çok uygun. niye almazsın nedeni nedir hocam?
hocam fp kasa var mı bu fiyatlarda tavsiye eder misiniz peki içinde psuyla birlikterampage markası gördüğüm en kalitesiz marka kulaklığını aldım cok kullanamadan bozuldu mouseum kafayı yedi garantiye gönderemedim rampgaten sikayetci olan cok kisi gördüm tavsiye etmem.
psu ile bilmem ama 1 sny atıyorum linklerihocam fp kasa var mı bu fiyatlarda tavsiye eder misiniz peki içinde psuyla birlikte
hocam apu sistem alıcam 7300 civarına ama toplama alsam olmuyo hazır alsam olmuyor kafam allak bullak oldu yaC4 piyasasını bilmiyorum ama bana pahalı geldi.
Valla bende sadece rpg yandan dikişli mouse padi var. Zamanında ucuz en azından yandan dıkıslı dagılmayacak dıye aldım. Şu ana kadar kullandıgım en ıyı mouse pad cıktı. İlişkimiz bu kadarrampage marka bir ürünü beleş verseler almam.
Var o fiyata apu hocam.hocam apu sistem alıcam 7300 civarına ama toplama alsam olmuyo hazır alsam olmuyor kafam allak bullak oldu ya
hahhaa aynı anda aynı şeyi yazdınız rampagein kötü olduğunu tescillemiş oldunuzhocam isterse üstüne para versinler yinede tercih etmem rampage kaliteli bir marka değil
hocam msı kasa çok güzel çok beğeniyorum ama bütçeyi aşıyor ya. ne yapsam arada kaldım valla
hocam başka bakayım bütçenizi söyleyin ona uygun arayayımhocam msı kasa çok güzel çok beğeniyorum ama bütçeyi aşıyor ya. ne yapsam arada kaldım valla
Ben bildiğin phanteksin fan boyuyum desek yeri var. Ama sanıyorum bütçeniz yetmiyor. Görselliği kenara bırakırsanız phanteks üst segment bir kasa üreticisi.hocam msı kasa çok güzel çok beğeniyorum ama bütçeyi aşıyor ya. ne yapsam arada kaldım valla
hocam sisteminizden belli oluyor zaten bütçenizBen bildiğin phanteksin fan boyuyum desek yeri var. Ama sanıyorum bütçeniz yetmiyor. Görselliği kenara bırakırsanız phanteks üst segment bir kasa üreticisi.