Yardım Kasa Elektrik Mikrofon Cızıltı

supervelet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar..

3 - 4 gündür bu sorun ile karşı karşıyayım. Fps oyunlarında cızıltı aldığımı söyledi arkadaşlarım mikrofondan kaynaklı. Bende bugün mikrofon testi yapayım dedim. Cızıltının farkına vardım bazen çok geliyor bazen ise düşüyor ses oranı. biraz burada sorun ile ilgili araştırmada donanımsal güncelleme olduğunu gördüm onları denedim ama malesef hala aynı. Sonra da ikinci bir seçenek elektrik kaçağı olduğunu düşündüm. Testleri yaparken 1 elimi bilgisayara yapıştırdığımda testlerde hiçbir cızıltı gelmiyor. elimi kasadan çektiğimde aynı soruna tekrar geliyor. Çok ufak bir elektrik kaçağı olduğunu düşünüyorum. nasıl bir çözüme ulaşabilirim. Normal 3lü priz ile tüm ekipmanlar bağlı. Öyle çok çarpılma falan hiç yaşamadım. bilgisayar ile ilgili bağlantılar sadece 3lü prizde takılı diğerlerini çıkardım aynı sorun devam ediyor. yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba, anlattıklarına göre evde topraklama olmayabilir. Eve bir elektrikçi çağırıp ölçtür lütfen. Eğer çok uğraşmak istemezsen de bilgisayar ve ekipmanlarını mutlaka topraklı bir priz ya da kaliteli bir topraklı çoklu priz üzerinden kullan.

KS

supervelet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, anlattıklarına göre evde topraklama olmayabilir. Eve bir elektrikçi çağırıp ölçtür lütfen. Eğer çok uğraşmak istemezsen de bilgisayar ve ekipmanlarını mutlaka topraklı bir priz ya da kaliteli bir topraklı çoklu priz üzerinden kullan.
cevap için tşk ederim. Bu zamana kadar hep aynı prizden kullanıyorum sorun olmadı bir anda olunca şaşırdım açıkcası. Elektrikçi işi biraz uzun gel git falan başka bir çözüm ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
cevap için tşk ederim. Bu zamana kadar hep aynı prizden kullanıyorum sorun olmadı bir anda olunca şaşırdım açıkcası. Elektrikçi işi biraz uzun gel git falan başka bir çözüm ?
Dedim ya, o zaman topraklı bir priz alıp kullanabilirsin ya da topraklı bir çoklu priz alabilirsin.

Üzgünüm ama bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum ben.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri