hocam şimdi indirdim de uygulamayi kullanmayı bilmiyorum biraz bakıp tekrardan yazacağım.biraz bakındım cpu system 1 diyince kaasanınn arka tarafındaki fanı gösteriyor cpu diyince soğutucuyu fakat system 2 diyince soru işareti çıkıyor yaani kasanın önündeki fanlar görükmüyorEkli dosyayı görüntüle 37626
Bios grafik görüntüsü bu sanıyorum.
Burada da var daha büyük anlaşılır sayfanın en altlarına doğru
![]()
H610M H V2 DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
Temsili bir foto koymuşlar. Sayfanın alt kısmında Smart fan denen yerin altında fan ikonları var.
Burada cpu soğutucu fanı, kasa fanları hangilerini görebiliyorsanız onların ayarlamalarını yapabileceksiniz.
Yan taraftaki seçeneklerde de Smart fan 5 diyor. Bu sekmeden de fan grafik ayarlamalarını görebilmeniz lazım. Görebilmeniz lazım diyorum, çünkü Gigabayt anakart kullanmışlığım yok malesef.
yazılımdakı görüntüler. biostakiler ise matBunlar yazılımdaki görüntüler mi* Yoksa Bios taki görüntüler mi?
Ayrıca yukarıdaki Bios fotosundaki gibi fan ikonları parlak mı yoksa mat olarak mı görülüyor.?
Kasa fanları üç pinli ise, hazır sistemde toplarlarken kasa fanlarınının bağlanatısını nasıl yaptıkları ile ilgili.
Fanlarda anakarta sinyal gidecek şekilde bağlamamışlarsa, Kasa fanları 4 pin olacak, Ayrıca kasa fanları fan-hub ile bağlanmışsa, fan hubdan bir kablo ile anakart, sys fan soketlerine bir bağlantı olması gerekmekte aksi takdirde anakart fanları algılamaz. Ayralamalar yapılamaz.